Ahojte, ak sa tu niekto vyzná v astrológií či numerológií prípadne iným podobným veciam tak mi to prosím racionálne vysvetlite ako sa mi môže neustále objavovať jedno alebo druhé číslo, prípadne ak sa mi niečo v živote stane tak spočítam dátum a vyjde mi 13. Pozriem ta hodinu je 31 minúta, pozriem ja neviem na rúru ešte sa má piecť 31 minút, práčka to isté. V lete na teplomer tiež 31. Hodiny sa mi rovnako opakujú 13:13, 13:31, 0:31 a podobne. Čítam knihu alebo len prelistujem 31. Na bločku v obchode 13,31€ alebo 31,31€. Som skeptický alebo je niečo za tým. Za každú dobrú alebo zlú skúsenosť vám všetkým ďakujem.
@all10 mne sa stava ze vzdy sa sama od seba zobudim rano (bez budika) pozriem na mobil a je 7:34 🤷♀️
@all10 príliš rozmýšľaš nad somarinami...
@veronika3110 Baader-Meinhof phenomenon sa mi zdá 🙂
@lindous áno presne 🙂 ďakujem
@all10 http://littlepsychologist.blogspot.com/2014/10/...
Aj mne vacsinou po 3 pive staci...😀
Pre pána ľudia. Rozmýšľajte nad niečím normálnym. Ved z toho dostaneš depresiu
@all10 No neviem či by som to nejak prikladala k nejakým nadpozemskym špeciálnym javom, môže byt aj náhoda, moja známa z tohto bola zbláznena, nikdy neverila na nič takéto a potom sa jej začalo objavovať číslo 40, alebo naopak na hodinách stále v minútach 04, tiež aj 40 v minútach, ako keby ju pomiatlo, ona si niekde prečítala že to znamená nejaké prekliatie alebo niečo že 4 všeobecne nie je pozitívne číslo a potom si myslela že je prekliata stále sa bala hocičo robiť, úplne jej cvaklo z toho, keď sme boli niekde na káve tak len o tom stále rozprávala ešte aj mna sa snažila presviedčať že to je nejaké znamenie z hora že skončí zle a že nevie čo má robiť… až som ju odstrihla zo života lebo už sa to nedalo zvládať. Si predstavte že ste s kamarátkou na káve a ona sa pozrie na hodinky a zas tam má 04 a ona sa zacne triasť, bleda v tvari, že ide na záchod a je tam hodinu potom príde cela spotena, že má stres a trepe úplne odveci. No pomiatla sa čiže pozor na to..
A čo ešte len ja, mne sa obe deti narodili 13-teho 😳😳😳 Jedno prenášané a druhé nedonosené a predsa sa obaja trafili do trinástky. Syn je dokonca piatok 13-teho 😂
@all10 tak teoreticky si to mozes aj sám ,,vyvolávať”.. chapes, že sa zameriavaš na tie čísla.. bežné napríklad prehliadnes, ale ak sú tam tie, na ktoré si zameraný, vidíš v tom nejaký zmysel, symbol, znamenie atd..
to je ako led si ideš kúpiť auto.. a chceš Audi… tak potom aj všade na cestách sa ti zdá, že vidíš len Audi .. ono sa to aj vola nejako.. nejaký efekt… len neviem aký 🤷♀️ osobne by som za tým nič nehľadala..