Ahojte, chcela by som si zopakovať naše svadobné fotenie. Ide o to, že my svadobné fotky v podstate vôbec nemáme, kvoli nepriaznivému počasiu. A ja by som ich veľmi chcela mať. Vždy mi je luto, keď vidím fotky zo svadieb. Myslíte, že by to bolo reálne zajednať si fotografa, požičať si šaty a ísť si urobiť svadobné fotenie (aj keď po 2 rokoch od svadby). Asi je to čudné však?
Bude ti s tými fotkami lepšie, keď budeš vedieť, že aj tak neboli fotené na svadbe? Že si ani také šaty na nej nemala? Ak áno, dajte sa odfotiť. Fotograf a požičovňa budú len radi, že zarobia.
Dva roky??? To skôr nebolo lepšie počasie? A čo na to manžel??!
fotit sa 2 roky po svadbe je vzdy lepsie ako 15 rokov po svadbe stale riesit, ze nemas foto😉
My sme sa fotili 2 mesiace po svadbe,lebo sme chceli z prirody a nebolo na to tolko casu pred svadbou,potom sme isli na dovolenku atd... Saty som mala kupene,vlasy a make up som si dala spravit este raz.A fotky su super,nelutujem. Dva roky od svadby je uz dost davno,no ale ked ich chces,tak co?Sprav si ich 🙂
Ak ťa to urobí šťastnou chod do toho.vela žien nepochopí kým nezažije
Trochu cudne, ale čo, každý je nejaký 🤷🏼♀️😅 kľudne si ich spravte, môj manžel je fotograf, veľmi dobrý, viem ti ho aj dohodnúť.
Ja som zasa taka, ze si chcem v budúcnosti zopakovať svadbu a obnoviť manželské sľuby. A teda by som to chcela skôr ako na striebornej svadbe po 25 rokoch 🤣🤣 každý nech si robí to, s čím je šťastný
A co tak nejake profi manzelske fotky, musia byt svadobne? Ak chces, chod do toho. Nikoho do toho nic. 😉
mňa by už také fotky vôbec nezaujímali - 2 roky po svadbe.
Ale samozrejme ak chcete VY DVAJA tak prečo nie. Vaša vec....
Ahoj , chcem sa ťa opýtať či ste sa nakoniec boli predsa fotiť, teda ako to dopadlo 🙂 ďakujem
ak chces, fot sa, koho co do toho..