Onlinefotka - obraz na plátno

22. apr 2023

Ahojte, ma niekto skúsenosť s touto stránkou? Potrebujem foto na plátno. Dakujem

niiikaaa
22. apr 2023

Ano mám som spokojná

lenusa3
22. apr 2023

Aj ja mám skúsenosť a veľmi dobrú. Budem odtiaľ ešte raz objednávať. Stopercentná spokojnosť.

autor
24. apr 2023

Ďakujem za odpoveď. Čiže farby ostali nezmenené, také, ako na pôvodnej fotke, z ktorej ste dávali obraz robiť?

niiikaaa
24. apr 2023

ja konkrétne dávam na čierno-bielo

autor
24. apr 2023

@niiikaaa ďakujem,potrebujem dat jednu foto na plátno, ale chyba mi tam, že ma napr neupozorni na kvalitu, nepyta sa na okraje, neukáže náhlad, bez otázky či na výšku alebo šírku... Neviem, či ja zle niečo zadávam, alebo to je na tej stránke bežné. Tak mam trochu obavy, lebo cena je neporovnateľne nižšia ako inde...

niiikaaa
24. apr 2023

Tak áno, je tam na výber iba veľkosť a farba, mám odtiaľ okolo 20 obrazov, zatiaľ vždy došli pekne spravené, okraje ráno nafotím ak to pomôže

autor
24. apr 2023

@niiikaaa to by som Ti bola veľmi vdacna, zlata si... A ešte otázka, z normálnej fotky si dávala robiť na plátno? Mam kvalitnú fotku, fotil mi deti fotograf, ale aj tak mam obavy. Ak nechces tu posielať, tak kľudne aj IP môžeš, ja napíšem.

niiikaaa
24. apr 2023

Ano klasika ja som fotila, moje hobby, mám vlastné pozadia atď, napíš kľudne

lenusa3
25. apr 2023

Ja mám farebné obrazy a som spokojná s nimi. Farby sú na obraze také ako majú byť. Ja mám svadobné fotky tiež fotené kvalitným fotografom. Takže fotky sú krásne nech sú v akejkoľvek výške aj šírke. Mám aj menšie aj väčšie aj roztiahnuté. Kvalita sa mi na obraze nepokazila nijako.

autor
25. apr 2023

@niiikaaa
@lenusa3
Ďakujem krásne za pomoc, obraz objednaný, som zvedavá, ako to bude vo finále vyzerať 😊♥️

tl999
14. jún 2023

aj ja dakujem za názory