Dobrý deň chcel by som sa opýtať či mi hrozí niečo za to ze som omylom klikol emergency tlačidlo keď som chcel znížiť hlasitosť hudby. Cítil som vibraciu a bidel moju polohu. Napisal so sms o tom ze som omylom klikol. Hrozí mi niečo???
@martus548 mne tak blbol telefón a vytočilo mi to asi 20x, bolo to pár mesiacov dozadu a policajti po mňa zatiaľ neprišli.
@martus548 aj mne sa to stalo asi 3x, že mi deti zobrali telefon, mackali ho a vytočili 112, ale vzdy znela siréna - z telefónu ako upozornenie, takze som utekala to vypnut, raz som nestihla dobehnut a hovor trval asi 10-15 sekund, rýchlo som zrusila, až potom som videla, že s niekym stihli volat. Nebolo z toho nič. Nedavno som videla reportáž, že majú človeka, od ktorého uz mali stovky hovorov, dokonca vulgárnych a s tým nevedia čo robit, lebo nemajú páky ho zablokovať, pokutovať, takze ti nič nehrozi. Ja napr. Ani nedovolim pozerať detom videa na mobile, aj je drahy, takze ho dávam mimo ich dosah, ale stačila nepozornosť, nechat si ho na nabijacke a dostal sa im do ruk. je to tak strašne na ňom zle vymyslene, že stačí dvojklik a už to vytáča.
@thereisabear ďakujem neviete mi poradiť ako si vypnut to tlacidlo na zamknutej obrazovke
Mne sa to raz podarilo omylom vytočiť, rýchlo som zrušila hovor a teda volali mi späť či sa niečo stalo, či som v ohrození a bolo mi pekne vynadané, že zneužívanie 112 je trestné a dajú mi to zaplatiť. Asi si mysleli, že som decko, čo si robí srandu. Ale našťastie účet mi do dnes neprišiel. Už si dávam sakra pozor na blokovanie obrazovky a uzatvaratelne puzdro na mobil.
@martus548 a čo by ti akože malo hroziť? Tým ktorých máš nastavených v kontaktoch napíš, že je to omyl