Ahojte potrebujem poradit kupila som listok zo ziliny do viedne a omylom som napisala meno dietata zle pridala som jedno pismenko chcem sa opytat ci rakusky sprievodcovia moc kontroluju listky a ci by nas pustili aj stymto omylom alebo si kupit novy listok . Ci sa stym biekto uz stretol
@hsjdudhdbd ja som raz kúpila letenku nášmu zamestnancovi a pridala som písmenko k písmenku vedľa Emmanuel malo byť ja som dala Emannuel, priezvisko sedelo, on letel v pohode. S tvojím prípadom ti asi neporadím, ale som si na toto moje spomenula. 😀
Predpokladam ze cestujes IC, sprievodcovi je meno uplne ukradnute, zaujima ho len QR kod.
Nam tiez v lete len nacital kod. Myslim, ze sa na meno ani poriadne nepozrel.
Tiez som nezazila,ze by kontrolovali meno.Len nacitali qr kod.
@jenn7 mojich par kolegov a aj ja kontrolujem. Ale mam aj veľa kolegov co kašlú nato pokiaľ im nevýhodi ze daný lístok už naskenovali pred 3 minútami. Už som natrafila na 3 s jedným lístkom v jednom vlaku len každý v inom vagone a tu rozprávku co som si vypočula aj s kolegom... Ale tak dráhy špás pre dotyčných cestujúcich. Ale preklep tolerujem
ja som raz tak kupovala listky a nejak sa mi tam dostalo priezvisko pre muza s koncovkou -ová, takze sme cestovali Ivana Kováčová a Peter Kováčová.. 😀 ale nikto to neriesil
Sla som v lete do viedne IC s detmi ,kontrola trvala 10sec, pozrel Qr kod a mwno ho netrapilo
@hsjdudhdbd ak si pridala len jedno oismenko naviac alebo urobila preklep tak to taky problém nie je. Problém je ak nesedí meno a dátum narodenia s ID. Sú sprievodcovia ktori ID kontrolujú a takí co nie