Omyl v lístku na IC

hsjdudhdbd
14. nov 2023

Ahojte potrebujem poradit kupila som listok zo ziliny do viedne a omylom som napisala meno dietata zle pridala som jedno pismenko chcem sa opytat ci rakusky sprievodcovia moc kontroluju listky a ci by nas pustili aj stymto omylom alebo si kupit novy listok . Ci sa stym biekto uz stretol

sense
14. nov 2023

@hsjdudhdbd ak si pridala len jedno oismenko naviac alebo urobila preklep tak to taky problém nie je. Problém je ak nesedí meno a dátum narodenia s ID. Sú sprievodcovia ktori ID kontrolujú a takí co nie

elenka.k
14. nov 2023

@hsjdudhdbd ja som raz kúpila letenku nášmu zamestnancovi a pridala som písmenko k písmenku vedľa Emmanuel malo byť ja som dala Emannuel, priezvisko sedelo, on letel v pohode. S tvojím prípadom ti asi neporadím, ale som si na toto moje spomenula. 😀

jenn7
14. nov 2023

Predpokladam ze cestujes IC, sprievodcovi je meno uplne ukradnute, zaujima ho len QR kod.

yanni
14. nov 2023

Nam tiez v lete len nacital kod. Myslim, ze sa na meno ani poriadne nepozrel.

sense
14. nov 2023

@jenn7 nie každému, podľa správnosti by mal kontrolovať aj meno, obzvlášť ak je kupovaný lístok online. Veľa sprievodcov to nerobí ale na online lístku je to aj napisane

lulu0123
14. nov 2023

Tiez som nezazila,ze by kontrolovali meno.Len nacitali qr kod.

jenn7
14. nov 2023

@sense verim tomu, ze kontrolovat by to mali, ale realne som nikdy nezazila ze by to niekto pozeral a to cestujeme IC velmi casto.

sense
14. nov 2023

@jenn7 mojich par kolegov a aj ja kontrolujem. Ale mam aj veľa kolegov co kašlú nato pokiaľ im nevýhodi ze daný lístok už naskenovali pred 3 minútami. Už som natrafila na 3 s jedným lístkom v jednom vlaku len každý v inom vagone a tu rozprávku co som si vypočula aj s kolegom... Ale tak dráhy špás pre dotyčných cestujúcich. Ale preklep tolerujem

jenn7
14. nov 2023

@sense 👍🏻

trema
14. nov 2023

ja som raz tak kupovala listky a nejak sa mi tam dostalo priezvisko pre muza s koncovkou -ová, takze sme cestovali Ivana Kováčová a Peter Kováčová.. 😀 ale nikto to neriesil

eeffka
14. nov 2023

Sla som v lete do viedne IC s detmi ,kontrola trvala 10sec, pozrel Qr kod a mwno ho netrapilo