Ahojte baby chcela by som sa spýtať že či by mi moc uškodilo ombre na nefarbene vlasy na právo sú moje ďakujem za comenty 😇
@miriama11 ďakujem veľmi pekne len každý hovorí že mi to spali vlasy a že sa budem musieť dať ostrihať ale ďakujem 😇
@filomenahh no ono podla fotky tazko povedat v ako stave su teraz , ale po pravde aj ja by som ich ostrihala aspon 20cm , pri takej dlzke to je nic.budu ozdravene, ale kazdy zosvetlovac vlasy vysusa, a ked chcete take modre ombre ako na fotke tak to sa vlasy musia odfarbit uplne do svetla aby sa pekne natonovali a to uz podla mna budu suche .a dalsia vec budete musiet nafarbit aj vrch hlavy , ja by som isla inou cestou, tak uz len sa rozhodnut 😉
@filomenahh nádhera!!!
Krásne vlásky len by som ich o dakych 20 centi zostrihla nebude to dobre vyzerať až pri takých dlhých vlasoch, a ak robia ombre v kvalitnom salóne nemalo by vôbec poškodiť vlasy, viem lebo si sestra dáva a dokonca vyzerajú ešte zdravsie ako moje čo s nimi neexperimentujem záleží asi aj od typu vlasov a to mala z čiernej robené na blond 😉
@malinajahoda ďakujem
@zuzubb007 dalujem ti a asi nevieš ako sa volalo to kaderníctvo a kde lebo tu v hc neni sú dobre kaderníčky a čo som sa bola pýtať tak jedna to nevie. A druha a boji aby mi to nepokazila
Podla toho ake , ked az take svetle tak pravdepodobne sa vysusia.