Milé mamičky, máte niektoré doma detičky s menami Olívia a Oliver? Chcem sa len po informovať o tom ako sa k týmto menám postavilo vaše okolie a aké sú reakciu ľudí,keď poviete že máte Olíviu a Olivera. Ja mám doma Olíviu a moc sa mi páči meno Oliver pre chlapčeka, len sa neviem rozhodnúť či je to správne meno. ďakujem vám za vaše tipy a rady.Veronika
@nikitkalu Olíviu má moja sesterka....veľmi sa mi páči,Oliver tiež,len neviem či by si nemala dať nejaké iné meno ako na "oli"...lebo takto skrátene nebudeš mocť volať ani jedného,ono je to chlapčenská a dievčenská verzia toho istého mena,ale keď sa ti páči 😉
Inak u susedov majú Dominika a Dominiku 😝
co ta po kom,hlavne ze sa tebe paci to meno,pridavam sa k tym co sa im toto meno paci,ja krasne. 🙂
Ďakujem dievčatá, ja som v podstate tiež toho názoru že nikoho nič do toho aké dám meno. Len som potrebovala počuť viac názorov! Super! ďakujem vám. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
oliver je super meno 🙂 aj olivia 😉 , ale asi by som to tak spolu nedavala 😅 , ale mena kraaasne 😵
nahodou mne sa to velmi paci,, tie mena k sebe aj ladia,, paradne,, a ak sa ti este pacia, super,, 🙂)))
Pekné mená 😵 keby sme mali druhé dievčatko, tak je to Olívia tiež 😉 Sa mi už dlho páči.
@nikitkalu Oliver je krásne meno 🙂 doma jedného mám 🙂
AKE SA VAM PACIA MENA PRE DVOJICKY CHLAPCOV??? 🙂
my mame uz rok doma Oliverka a sme spokojni, ostatni si zvykli, nasim sa paci akurat svokra mala nejake pripomienky ale to ma nejako netrapi.. aj Olivia je krasne meno, mala som spoluziacku Oliviu, volali sme ju aj Livi, takze si nerobi starosti zeby si na oboch mala volat Oli.. ja nasmu niekedy hovorim Oliverko- Guliverko 😀 ja by som asi podobne mena nedavala, ale ked sa to tebe paci tak preco nie.. ja teda nejako nemusim klasiku a druhe meno urcite nebude Janko alebo Anicka 😖
co ta po kom,hlavne,ze sa to vam paci 😉
A ci to ide k sebe,alebo nie Paci sa mi to a basta 😉
AHoj, su to obe krasne mena, ale spolu by som ich nedavala - podla mna je to velmi neprakticke, ked sa mena na seba tak podobaju, resp maju rovnaky zaklad aj vyznam.
pacia obe, ale spolu by som nedavala, ja som mala pre dievcatko prichystane meno Olivia a pre chlapceka najskor Oliver, ale neskor som citila,ze to nie je to prave orechove pre neho a tak je z olivera Patrik. A kebyze cakam do tretice dievca, tak uz asi tiez nie oliviu, ale skor sa mi teraz paci Livia
Ja by som to kludne dala. Mne sa zas paci, ked k sebe mena ladia 🙂 Ja mam Veroniku a Viktoriu a este aj priezvisko k tomu velmi pasuje 🙂 Sice si ich mylim, lebo ich volame Viky a Niky, ale tebe sa to nestane, lebo su chlapec a dievca 😉
@nikitkalu
Ja bych je naopak spolecne dala...Olivia a Oliver to krasne zni...
Mas stesti, ze nemusis "brat ohledy" a dodrzovat jakousi povinnost jmen prechazejicich z otce na syna, ci babicky na vnucku.
Jen si to pekne uzij a vyuzij prilezitosti...
😉
Tady ve meste jezdi dvojcatka "Romeo a Julie" Alessandra a Alessandro" "Perla a Luce" - preklad: Perla a Svetlo😉
Vzdyt "spojeni jmenem" jsou jen v kocarku... 😉..jinak kazdy z nich je jednotlivec..me by se to mooooooooc libilo..
(jakou pouzijes zdrobnelinu..abys nemela pro oba stejnou..(?).a nebo je to prave proto? aby kdyz zavolas jen jednoho, pribehnou oba? 😉 😀 Dobre promyslene!!!
Mne se libilo pro moje dvojcatka Veronica a Berenica a "nemohla" 😉 jsem z duvodu "rodinnych povinnosti"..
p.s. Mne by asi Olivia neprosla diky zdejsi pohadce o "Pepkovi namornikovi e jeho neprilis pekne zene Olivii" 😀 😀 😉
Sub bbnautFlash_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call bbnautFlash_DoFSCommand(command, args)
end sub
Sub bbnautFlash_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call bbnautFlash_DoFSCommand(command, args)
end sub
@nikitkalu mne sa to paci, take podobne mena pre deti... a budes mat vyhodu v tom, ze ked zaolas Oli, snad sa aspon jeden z nich ozve 🙂 co ja ked zavolam na kazdeho zvlast, tak sa mi sem tam aj nikto neozve 😀 😀 😀 . a niekedy sa v rychlosti pomylim a poviem dcere synovym menom a naopak 😀 my sme mali vo vybere olivera a oskara - nakoniec mame oskara 😉
@nikitkalu
ahoj Veronika, obe mena su krasne, hlavne Olivia je nadherne meno ! na okolie sa vykasli! vzdy sa najde niekto komu sa bude to meno pacit a niekto kto ti ho ofrfle. ja frflosom,vzdy hovorim,nech si spravia vlastne dieta a nazvu si ho ako len chcu, trebars aj Sandokan ked sa im to paci... podla mna si deticky vyberaju meno aj tak sami 🙂
To si mala pocut komentare ked sme dali dcerke meno Pia 😀
Ďakujem dievčatá ste super!!!!!Moc ďakujem za vaše názory! Moc ste mi pomohli rozhodnúť sa! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
spravne meno je to co sa ti paci. aj nasi vzdy frflali na mena ale uz si zvykli. oliver je krasne meno tak preco nie.