Ahojte, dostal sa ku mne olej sv. Charbela aj s ružencom. Prosím Vás, neviete ako sa používa? Pôvodne som si myslela, že sa po modlitbe natiera na miesto ktoré je ranené. Ale vraj nie. Budem rada ak mi poradíte.
Kludne mozes aj takto + krizik na celo ruky nohy....kde mal Jezis rany
Ja som si v tehotenstve týmto olejom robila krížik na brucho aj na čelo keďže som mala veľmi rizikové tehotenstvo 🙂
Prosim vas kde sa da kúpiť ten olej? Ďakujem
S olejom sa robí znak kríža a na čele, alebo na mieste tela kde cítite bolesť, alebo sa môže kvapka oleja naliať do pohára s vodou, alebo sa môže zamiešať s jedlom.
@vemi23 kupit sa neda, aspon ja som sa s tym este nestretla. Ale " kupuje " sa na putnickych miestach- v Libanone.
na tejto email adrese si môžete vypýtať a vám pošlu :info@domulavysvcharbela.sk, nič za to nechcú,len potom prikládaju ich č.účtu ak by ste chceli dobrovolne pripieť
@alankost Prosím Vás, viete mi povedať, do koľkých dní odpovedajú na maily?
@lucianna469 noo ja si uz nepamatam ale cca do 2 dni mozno
@mata1278 z jednej stránky, ale žiaľ už dlhšie ju nemôžem nájsť... akurát v pondelok som objednala odtiaľ https://www.cirkevnepredmety.sk/kategoria/svate... ☺️
Ahojte ja som napísala ako píšu na tej stránke email 5.5.2024 a olej mi prišiel do schránky 27.5. 2024
ja viem tak, že sa ním robí znak kríža buď na čele, alebo na tom bolestivom mieste