Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s touto spoločnosťou. Chcela by som na nich podať žalobu za počítačovú kriminalitu, len potrebovala by som nejaké informácie ako to chodí vo Veľkej Británii, keďže spoločnosť sídli v UK.
Okradli ťa alebo si zle investovala? To je rozdiel. Tipla by som, že si zle investovala a v tom prípade nemáš akú žalobu podávať.
@suvla zalobu? 🙉
😀 ja zažalujem tipos , stále kupujem to prasa v žite za dve eurá a raz za mesiac možno aj vyhrám 2€ naspäť 😂
To je tiež kriminalita ?
@lulu2411 môžeš ma prosím kontaktovať? Aj ja som poškodený rudolfpavlik@zoznam.sk
@lulu2411
@suvla tiež to riešim môžeš ma prosím kontaktovať? rudolfpavlik@zoznam.sk
@lulu2411 prosim posles mi na reba kontakt. Potrebujem akutne vediet ako ste to s towards source vyriesili a co konkretne riedili s tebou?? Na mna tlacia zaplatit dan z niecoho co ani nemam na ucte, vraj Singapurska burza zvysila dan z predaja na 46% a musis ju vyplatit nie z profitu z predaja z ich uctu co mam u nich zalozeny ale ze zo svojho sukromneho uctu poslat a pod ...uplne do oci bijuce...poprosim o Vase skusenisti.
Dobrý deň suvla, mňa okradli tiež o peniaze za prevody z obchodného účtu na môj účet a peniaze mi nepreviedli.. Môžeme sa skontaktovať. Tiež by, som chcela proti nim.
A stále mi vypisujú a pýtajú ďaľšie a ďaľšie peniaze. Teraz konkrétne, že je vyrovnaný kurz medzi eurom a dolárom, tak za prevod do Hongkongu do banky. No, väčšiu hlúposť už vymyslieť nemohli. Už ma obrali o veľmi veľa peňazí. Viac im nepošlem.
Ak máte nrejaké informácie o nich prosím napíšte mi na miriamkarnetova@gmail.com
To by ma zaujimalo kde nachadzate tychto podvodnikov. Mne to ani google poriadne nevie vyhladat...
https://smnweekly.com/2022/06/09/belgian-financ...
Premier Heger daval reklamu na tuto stranku? To sa mi nechce verit. Hlavne ak by to bolo na RTVS tak to je nemozne vmontovat do diskusnej relacie takuto reklamnu vsuvku...
@sasaw prosím Ťa dá sa niečo robiť v tejto veci s touto spoločnosťou. Obrali ma už o veĺa peňazí a, stále pýtajú ďaľšie. Už nepošlem žiadne, aj som im to napísala, ale oni stále neliehajú.. Akby sa na nich podávala žaloba, tak sa veľmi rada pripojím a pomôžem.
Inak koho by ste chceli zalovat? Co pozeram tak je tam len email na ten web a telefonne cislo co moze byt presmerovane hocikde do tramtarie. Nic viac. Ziadne meno spolocnosti, nic.
Webova stranka je registrovana cez Bahamy...
Ako ta akože okradli? Veď je to trading, ak si prišla o peniaze je to len a len tvoja chyba (na čo mimochodom aj upozorňujú)