Oklamaní zákazníci na stránke starwings

sylvya
15. dec 2015

Je to stranka ktorá predávala veci a okradala isto veľa ľudí, zrušili stránku a ako aj ja peniaze a ani oblečenie som už nevidela , nájde sa ešte niekto ??

ladyblcha
15. dec 2015

stranka zrusena nie je, ale maju tam oznam ako postupovat pre vratenie penazi.
nemam skusenost, nejaka kocka ale sa tiez na blogoch pytala na tuto stranku, tak si hod pod lupu blogy

sylvya
autor
15. dec 2015

Dnes som ju skusala a uz neexistuje

sylvya
autor
15. dec 2015

A nenasla som v blogu 😉

sylvya
autor
15. dec 2015

dakujem už som našla :D

katka123adam
21. dec 2015

@sylvya Ahoj aj ja som zaplatila a tovar nikde.....Neviem čo mám robit...

sylvya
autor
21. dec 2015

@katka123adam https://www.facebook.com/groups/153960760301753...
Pridaj sa do skupiny oklamany zakaznici zbierame sa aby sa mohlo dat trestne oznamenie .Katka uz asi nic viac nezmozeme.

katka123adam
21. dec 2015

@sylvya Ahoj už som požiadala o prijatie....

zuzana2310
28. dec 2015

ahojte, moj brat si odtial tiez objednával a dlho nič nechodilo, tak tam zavolal a povedali, že majú veľa objednávok. ja som začala zisťovať veci ohľadne toho eshopu, lenže udávali falošné údaje a už len fakt, že tam nemali uvedené ani IČO, iba že sú zapísaný v obchodnom registri číslo atď, ktoré bolo aj tak falošné!!!!, podľa mňa mali vytvorený iba Eshop len na určitý počet dní a potom to zrušili, no neviem ci sa k peniazom nejako dopátrame, ale niečo by sa s takýmito ľudmi malo robiť.

sylvya
autor
28. dec 2015

@zuzana2310 AHOJ dakujem tak poprosim brata aby sa pridal do skupiny oklamaných na facebooku dávame sa do kopy aby sme vedeli kolko nás je a potom sa to bude riešiť cez políciu. dakujem
https://www.facebook.com/groups/153960760301753...

kudelajohny
11. jan 2016

Zdravím všetkých.
Ten istý problém,tovar zaplatený a po firme ani ň ,už majú zrušenú aj stránku,banda nakazená,nieaký hajzel zas oklamal ľudí,poďme podať trestné oznámenie,alebo osloviť média TV-Markízu-reflex......nikdy som na nikoho trestné oznámenie nepodával ani netuším ako sa v tom chodí......ok...idem aj na fb

sylvya
autor
11. jan 2016

@kudelajohny ahoj jasne prihlas sa na fb tam sme vsetci

kudelajohny
12. jan 2016

@sylvya už som tam,ďakujem

evgenko
19. jan 2016

aj ja som objednala poslala peniaze a nic podvodnici mozu sa hambit 😠 🙄

sylvya
autor
19. jan 2016

@evgenko uz je nas dostatocne poprosim prihlaste sa na facebook dakujem

feromalis
21. jan 2016

Objednal som si tovar za vyše 31,00 €ur a dodnes mi nevybavili objednávku, ani neposlali peniaze.
Kde sa mám a na koho sa mám obrátiť, aby som poukázané peniaze na účet do Tatra banky dostal naspäť!!!

sylvya
autor
21. jan 2016

@feromalis peniažky sa nám už nepodarí dostať , dalo sa to už na políciu , skúšame markizu, bohužial učet v banke je už zrušený a ked cchcete vedieť viac info o tomto prípade prihlaste sa a pridajte sa k nám na facebook ,dakujem

fanynka17
24. jan 2016

Aj ja som objednavala a doteraz nic...ani peniaze nevratili.

hrmovaanna
26. jan 2016

Ja som
tiez tovar objednala, aj zaplatila ale nič mi neprišlo,hoci mi odpísali,že o deväť dní mi pošlú tovar.Keď neprišiel do Vianoc poslala som reklamáciu no nikto mi neodpísal a tak som poslala žiadosť o vrátenie peňazí a čakala mesiac a nič...peňazí ani odpovede som sa nedočkala...

danielocka19
9. feb 2016

Aj ja som sa dala nachytať ,objednala som si tovar za 33 euro a nič ,ani peniaze ,ani tovar .Treba podať trestné oznámenie na tú majiteľku účtu v TATRA banke .ona musela vedieť aké peniaze jej chodia na účet,je to finančný podvod a neoprávnene sa obohatenie.

hranicna
10. feb 2016

Dobrý deň,prosim Vas,ale už neviem kam sa mam obratiť 😖.Do modreho konika ma priviedla informacia oklamanych ľudi ktorý si zakupili za nie male peniaze rozne oblečenia pod tym istym čislom učtu s roznymi menami.Všimla som si že ste spustili zoznam okradnutych ľudi a ja som medzi nimi.Chcela by som vedieť či sa stým dá niečo urobiť a v akom je to štadiu riešenia.Ak mam zle informacie vopred sa ospravedlnujem.Dakujem pekny den

sylvya
autor
10. feb 2016

@hranicna pisala som vám aj spravu tu máte link :D
https://www.facebook.com/groups/153960760301753...

ahavrilkova
21. feb 2016

Ahojte.az teraz som nasla takuto diskusiu.ja a sestra sme si z tejto stranky objednali a zaplatili.no bohuzial nic nedoslo.ako to pokracuje?

sylvya
autor
22. feb 2016

@ahavrilkova ahojte prosim pripojte sa do skupiny na facebook tam je vsetko rozpisane dakujem

marica61
22. feb 2016

V živote by som si neobjednala z e-shopu, kde pýtajú peniaze vopred. Veď nech pošlú tovar na dobierku a peniaze dostanú. Vaša chyba.

sylvya
autor
23. feb 2016

@marica61 ďakujeme za názor ale nikto sa naň nepýtal 😉

kudelajohny
23. feb 2016

Vážená Marica61 , zrejme sa vám ešte nestalo že na dobierke a balíku ktorý podpíšete a zaplatíte , nemôžte ho otvoriť, pošta to nepovoluje,až po prevzatí,a po otvorení tam nájdete "tehlu" namiesto svojho tovaru a čo ďalej ? mysleli ste že nákup je bezpečný a ste tam kde sme mi ! Mne osobne sa to stalo na dobierke a môžem vám napísať že NIČ ! nie je 100% bezpečné a spoľahlivé !

janina593
29. feb 2016

@sylvya
ahojky aj ja som si objednala veci pre syna, zaplatila som a nič mi neprišlo, keď som im chcela napísať mail zistila som že vraj sú v konkurze a pohľadávky si treba uplatniť na nejakej inej stránke, ktorá to vybaví ale treba o svoje peniaze požiadať tak som to urobila ale do dnešného dňa som nedostala ani odpoveď ani peniaze na účet

petrilova
1. mar 2016

ja soom tiež objednala cez eshop,zaplatila som skoro 50e,po reklamacii že nemam peniaze ani tovar mi nejaky Nagy odpísal že ked chcem či chcem vrátit peniaze lebo tovar,chcela som tovar ale ten nemám do dnešneho.dna.nedá sa tam dovolať ani stránka kde mali udajne vrátiť peniaze nefunguje a aj adokát tam uvedený neexistuje

sylvya
autor
1. mar 2016

@janina593
@petrilova ahojte najlepšie a najnovšie informácie ohľadom starwing su v uzavretej skupina na facebooku hore je link poprosim vás sa tam prihlásiť.
a tam si všetko prečítajte.
Najlepšie je ísť na políciu dať strestné oznámenie ako my všetci.
A už sa to aj rieši na polícii.
dakujem