ahojte, rada by som našla niekoho, kto si objednal zo stránky luxury shopaholic aj v minulosti, ja som si objednala a zrušila po mesiaci po platbe účet..
Ahoj, aj ja som si objednala zo stranky Luxury Shopaholic a zrusila ucet na facebooku, zaplatila som na jej ucet pred mesiacom a ziadny tovar mi neprisiel!!!
dobry den. prosim vas ja som z luxury shopaholic. niekto mi nahlasil stranku luxury shopaholic , nezrusila som si ju sama. blokol mi ju administrator stranky na fb a stranka so 17tisic ludmi bola vymazana! preto prosim vsetky zakaznicky ktory maju tovar objednany aby ma kontaktovali na tejto stranke, a nanovo pridavam tovar ktory bude rovnaky ako na luxury shopaholic. zakaznicky sa bat nemusia. vsetky baby ktore maju objednay tovar neboli oklamane lebo tovar je objednany a nakolko ide tovar zo zahranicia prechadza colnou kontrolou. kazdemu bude vsetko dorucene. ale kedze bola stranka vymazana prosim vas ozvyte sa mi na stranku lebo som stratla vase adresy. dakujem. moja stranka:https://www.facebook.com/pages/Luxus-SHOP/2160679118893...
Takisto som si objednala y Luxury Shopaholic a nic mi neprislo! Chcem poprosit vsetkych,ktorí si nieco objednali a nic im neprislo, aby mi poslali email na maria.8@centrum.sk. Chystam totiz podat navrh na SOI. Pekny den.
tak sa prosím ozvite aj je niekto podobný