Oklamaná kupujúcou

jannli
19. jún 2017

Ahojte,

chcem len upozorniť na mamičku patricia123456 zo Sniny.
V jednu májovú stredu mi písala, ako súrne chce moje šaty, ktoré som mala na predaj. Lebo že ich chce v sobotu na svadbu. Aby som jej ich poslala vo štvrtok prvou triedou, nech ich v piatok má. Samozrejme vo štvrtok mi mala poslať peniaze, ale až po práci - teda keby som čakala na potvrdenie o prijatí platby, už by jej šaty nestihli prísť lebo mi zavreli Poštu..... Tak som jej ich v dobrej viere poslala ešte pred cinknutím platby.

Stalo sa, čo sa stalo, peniaze mi do dnešného dňa neprišli. Hoci tvrdila, že ich určite poslala. Pýtala som si info z účtu, či mi vie poslať dôkaz. Odvtedy sa po nej zľahla zem. Ale na MK bola, lebo si zmazala všetky inzeráty, ktoré mala v ponuke.

Tak chcem len všetkým mamičkám povedať, nech si dávajú pozor. Lebo "za dobrotu, na žobrotu". Bohužiaľ.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jannli
autor
19. jún 2017

@zltyslonik nie prišli jej, vtedy ešte reagovala. Po týždni som jej písala, že nemám peniaze. A ona milá, že sa preveľmi ospravedlňuje, že zabudla. A že už aj poslala. No ale to už bolo pred mesiacom skoro a doteraz nemám nič. Písala som jej, nech skontroluje účet, možno poslala na zlý. A nech mi pošle doklad z účtu, že možno nájdem chybu. A odvtedy sa neozvala. Tak neviem. Nebolo to veľa peňazí, ale predsa. Nech si dajú iní pozor 🙂.

xxxxxnnnnn
19. jún 2017

@bamboa

Bamboa je adminka problémov v bazári. Má na starosti problémy v bazári a ich riešenie.

chrustidlo
14. júl 2019

A ako mam napisat Adminke?

lea1234567
19. sep 2019

Dobry den chcela by som upozornit na predavajuci veronikavaneska kupila som oblecenie pre chlapca v hodnote 29,70e a prisla mi hotova hroza na kazdej veci dierky flaky žmolky nenositelne veci potom mi pani napisala ze som narocna ze jej sa to zda pekne a tieto veci si nevsimla ze mi vrati tri eura a k tomu pridala este sprsku slov nie velmi peknych preto vas chcem upozornit nekupujte od nej zla komunikacia obere vas o peniaze a posla vam tovar hodny dat tak akurat do smeti a nie na nosenie pritom fotky v albume ma fotene super prikladam foto