Dobrý deň je tu niekto kto bol tiež oklamany pani Nikolou Duris ? Že zhrabla peniaze za tovar a tovar buď neposlala alebo bol poškodený a fake ?
@budemmamca Anoo , máte snou nejaku skúsenosť ?
@zuziim práveže nemám.ale vyzerá byt taká osieracka.ako vás oklamala?
@budemmamca objednala som si u nej veci zhrabla peniaze a nič neposlala .... potom len samé výhovorky
@zuziim počula som o nej viackrát aj na sociálnych sieťach, kde sa sťažovali, že klame a podvádza. Osobnú skúsenosť ale nemám.
@zuziim bude to sviňa
Dobry den,mam rovnaku skusenost. Naletela som jej 2x. V EIEN aj v LITTLE MOON. Chystam sa podat trestne oznamenie, Jedna sa u mna o dost vysoku sumu. Ak mate zlu skusenost a chcete sa pridat napiste mi.
@zuziim mna ano, planujem dat na nu trestne oznamenie
@erikacarolinka Dobry den. Take me podvedla. Urcite mam zajem se pridat.
@andrejsandrea ja už som podala trestne oznámenie a aj tak mi nevyplatila celu sumu...
@zuziim To je neuveritelne.. podvadi dlouhodobe, nebylo to prvni TO a presto nic??? Nechapu.
Dobry deň aj mňa oklamala a idem to riesit tiez to nieje mala suma a uplne ma od ignorovala a zablokovala na soc.sietach
@xxxnikyxxx Dobry den. Ja mam problem s tim, ze jsem z CR. Asi nemohu podat trestni oznameni. Ale rada se k vam pridam. Uz jsem psala na e evropske spotrebitelske centrum a tam mi rekli, ze mam napsat na slovenskou obchodni indpekci. Tak to chci udelat a zaroven jsem napsala na financni spravu, ze tato pani zrejme diky svym nekalym kseftum neplati radne dane....
@andrejsandrea ja som už rozmýšľala to dať aj do tv , lebo ona si ďalej predáva veci a klame ľudí , kt. Nevedia že je podvodníčka
@zuziim Tady je muj email- andrea.schierova@gmail.com
Napiste mi a domluvime se. Vcera se mi ozvala pani, ktera se chce pridat. Posleme to na obchodni inspekci spolecne. Pripadne byste na Slovensku mohli podat trestni oznameni.
Napiste mi a domluvime se. andrea.schierova@gmail.com
Vcera se mi ozvala pani, ktera se chce pridat. Posleme to na obchodni inspekci spolecne. Pripadne byste na Slovensku mohli podat trestni oznameni.
@andrejsandrea tresne oznamenie asi nepomoze kedze to nieje suma nad niekolko stoviek eur cize skor cez sojku spec. Obchodnu inspekciu len tam je potrebny podrobný popis
@budemmamca
@xxxnikyxxx
@andrejsandrea
Dobrý deň, viem že ste to tu riešili už dávnejšie ale stala sa mi rovnaká vec.
Môžem sa spýtať akou formou ste to riešili? Cez oznámenie na polícií alebo cez obchodnú inšpekciu?
Moc ďakujem 🙂
@xxxnikyxxx - Špeciálna obchodná inšpekcia??? Si ma pobavila.
Keď už tak SOI- Slovenska obchodná inšpekcia.
- Ale ta sa zaoberá živnostníkmi alebo spoločnosťami kt. Podnikajú a majú teda legálny obchod. Myslím že táto “nikola” mala skôr bazárové predaje bez faktúr,dokladov atd...
- keď sa spojíte viaceré poškodené a suma bude minimálne 266 EUR - podať trestne oznámenie na polícii. Držím palce ♥️
@lianka2010 Ja ji nahlasila aspon na financak s tim, ze okrada zakaznice a tim padem zcela jiste podvadi na danich. Jeji IG ucet je od listopadu necinny. Zrejme nejaky problem. Po pravde, coby obcan CR toho moc delat nemohu. Alespon jsem ji nahlasila na ten financak, treba na ni kontrola prisla... kez by. Svych 60 Euro uz neuvidim a je mi to velkym ponaucenim. Na tyto IG profily, kde se objednava jen tak pres zpravy, zadny internetovy obchod, si uz alespon dam pozor... Pani Duris prejem, at je potrestana, jak zaslouzi. Vzhledem k tomu, ze podvadela dlouho a cilene, tak verim, ze potrestana bude a to v jskekoliv forme.
@lucia1112 Vy vite, kde bydli? No ja byt z Blavy a vedet to, tak bych si na ni taky pockala.
@lucia1112 Cislo mam. Uz jsem ji psala, dokonce mi lhala, ze mi penize vraci a poslala mi falesny otisk obrazovky, kde to vypadalo, ze podala prikaz k uhrade. Bohuzel nevim, jakym zpusobem to z ni vytahnout. Ja ji muzu vyhrozovat, ale cim? Z pozice obcana CR nemuzu nic. Na evropskem spotrebiteli mi rekli, ze sance to z ni dostat jsou mizive.
@andrejsandrea mne urobila to iste
@luciaaa123 Pred par dny jsem ji psala. Precetla to a uz vubec nereagovala. Mrcha.
@andrejsandrea mna zablokovala na fb aj v mobile, je to 🐖
Ahojteee, mna momentálne oklamala na tréningoch. Chcem sa opýtať pochodili ste s ňou na polícii nejako???
@zuziim to je tá z farmy?😄