Dobrý deň obiednala som si od jednej maminky oteplovacky ale tovar mi nejde a neodpisuje mi keď som jej písala na iní tovar v jej bazariku tak mi odpísala takže ma ignoruje ako mam postupovať aby mi boli vrátené €? Potom som čítala jej hodnotenia už pár maminky tak oklamala ako mna😔
@klarissa25 ja viem ale ani ma to nenapadlo nestalo sa mi ešte nič také a to som už kopa veci tu kúpila aj predala ale tento krát som bola oklamala už si budem dávať pozor
@katica11 a stále dookola, nedám peniaze, pokiaľ nemám tovar !!!
@katica11 Napíš o koho ide aby si aj ostatné kupujúce dali pozor.
Oznacila by som ju aj tu a dala zle hodnotenie
@mamadievcatiek barbarka20
@daniela2202 nikto vám neposle najprv tovar a potom uhradiťe keď ho mate doma každý najprv peniaze čaká na účet a tak posiela tovar ajja to tak robím len niektoré maminky chcú aj peniaze aj tovar si nechať
Ako to treba adminovi nahlásiť?
@katica11 v prvom rade daj negatívne hodnotenie. Možno sa rozhýbe a odpíše ti. Poštovné si si zaplatila doporučené? Lebo ak obyčajné tak sa zbytočne námahaš. A bazár tiež občas blbne, možno je to len nedorozumenie. A potom nahlásiť adminovi ale nečakaj zázraky, tu sa pravdy dovoláš max po takomto verejnom lynči
Označujem znova, musíš dať pred nick @
@barbarka20
Určite by som nedala takej peniaze ktorá má z 20 hodnotení 3 negatívne.
@katica11 tak to nerob 👉
A prečo si si si tie hodnotenia neprečítala pred tým ako si jej poslala peniaze ? Nepíšu sa len tak pre srandu