Oklamal ma, že zásielku odoslal?

laurikasarinkaq
8. dec 2021

Dobrý deň vedia mi na pošte povedať keď sa prídem opýtať či bola od konkrétnej osoby odoslaná nejaká zásielka na moje meno ?
Keďže pán mi tvrdí že balíček poslal ale vraj stratil potvrdenie čo mu dali na pošte , viem si to nejako overiť či bola zásielka odoslaná alebo len klame ?
Zásielka mala byť odoslaná 1.12. ráno a dnes je 8.12 a stále nič neprišlo:(

kate211
8. dec 2021

@laurikasarinkaq Nejake cislo zasielky vies?

bloger
8. dec 2021

@laurikasarinkaq potrebuješ číslo zásielky

viera77
8. dec 2021

Bolo to poslané doporučene alebo ako balík? Vtedy je na podacom lístku číslo zásielky. Pri obyčajnom poštovnom sa síce môže vydať potvrdenie pre odosielateľa, ale tam je uvedená len suma za poštovné.

3009
8. dec 2021

@laurikasarinkaq zistiť sa dá zásielka poslaná len doporučene, ak bola poslaná obyč. poštou tak sa nedá nič zistiť. Zásielka poslaná dopor. má pod. č. a podľa toho sa to dá zistiť. Ak dotyčný ti nechce povedať pod č. tak ak je seriozny tak môže podať reklamáciu na svojej pošte a vedia to zistiť, ale podotýkam len ak bola poslaná doporučene.

staskadexter
8. dec 2021

Da sa zistit aj zasielka dorucovana obycajnou postou. Treba zavolat na postu kam mala zasielka prist a pytat sa priamo ludi, ktori tam pracuju s balikmi. Ak je to mala posta mas velku sancu zistit ci tam nie je.

qetka
8. dec 2021

@laurikasarinkaq momentalne je posta totalne oneskorena. Balicky meskaju vyse tyzdna. Ja som si dala balik z posty preposlat do balikoboxu 1.12 a je stale v preprave. Rovnako sa par dievcat z okolia stazovalo, ze baliky su vyse tyzdna na ceste a stale pisu v preprave 🤷‍♀️

brrrrrciatko
8. dec 2021

@laurikasarinkaq podla mna mozw byt aj oneskorena... Ja som cakala 10 dni