Ahojte baby nemáte niektorá skúsenosť s takto nepekne ohnutým nechtom /nechtami? Vždy keď mi dorastie do určitej dĺžky začne sa ohýbať smerom dole. Vyzerá to otrasne. Nechty mám celkom pevné tak neviem či niektorá niečo také mala a čo s tým alebo čo to je
Aj mne sa to robí, tiež tomu nerozumiem že prečo
podla mna to je bezna vec..
tam dole o tom dobre pise.. https://minikar.ru/sk/moda-i-krasota/pochemu-no...
Nemyslím že je to bežná vec. Ale mne sa to robí hlavne na prostredníkoch a je to otravné, nemôžem tam mať dlhší nechet lebo hneď to vyzerá takto
Máš takú "stavbu" nechtu. Keď sú pevné, nelamú sa a ty nemáš nejake problémy po endokrinologickej stránke, tak to nie je o chýbani vitamínov, jednoducho tak ako keď niekto ma krivé nohy, ty máš krivé nechty
To nemyslím v zlom, len konštatujem v takej skratke.ie každý má pekný tvar nechtov.
Sestra tirz naorikad ma škaredé nechty, zdedila ich tvar po otcovi, ale u chlapa to nevadilo mal stále krátke. Tak ona si robí nejakú japonskú manikúru, má ich upravené, ale stále v podstate krátke
Zmierila sa s tým, čo ma iné robiť?
@jaskolka takto som sa nad tým nezamýšľala 🙂 že by mohla byť aj nejaká taká vada že krivé nechty
Mnoho problémov trebas so zlazami, trávením sa ukazujú na nechtoch, na ich kvalite, sfarbeni, tvare a podobne.
vitaj v klube mne sa to robí tiež.Už som si myslela že som nejaká narušená že to mám iba ja lebo nikomu som to zatial nevidela😀 ja si ich nechávam narásť tesne pri bruško nikdy nie za a mám pokoj.A aj tak by sa mi potom zlomili
ja to mam uz roky a netusim preco.
Aj ja mam tenké nechty a ohybaju sa mi. Držím ich v takej dĺžke aby sa neohybali.
U mňa to súviselo s nedostatkom vápnika.
Ja som mala podobný problém, ako rástli tak sa začínali ohýbať, zostali mäkké a začali sa lámať. Potom mi jedna šikovná nechtárka poradila aby som si ich častejšie strihala a nenechávala dlhé. Cca po pol roku praktizovania jej odporúčania nechty narástli krásne rovné, pevné a prestali sa lámať 🙂
aj mne sa to robi, na niektorych nechtoch viac, na inych menej. je to normalne. tiez by som chcela krajsie nechty.co uz 😀
urcite to nie ej normalne, je to znak makkych nechtov a ak su makke, je to z nejakeho dovodu. mne to zacalo ako dospelej, predtym som mala normalne enchty. nemala som nikdy nejak krasny tvar nechtou,a le kvalita bola ok. cize zmenili kvalitu z nejakeho dovodu a 20r neviem prist na to, preco.
mala som jedno obdobie, ked sa mi asi na 6m nechty zlepsili, no neprisla som na to, preco.