Ahojte baby..nejdem robit rwklamu a ani nic podobne...len som chcela napisat ze som konecne nadabila na dobry odstranovac skvrn....veci mi pekne opralo a biele veci su ovela belsie....samozrejme toe co som mala viac zaspinene od flakov tak tie som na noc namocila a dala yen odstranovac a potom normalne oprala v pracke..a vsetko mi pekne opralo a flaky nemam na veciach....vcera som ho prvykrat vyskusala..a najlepsie n to je ze sa da ouzot aj na cistenie wc umyvadla a vane...ale to som este neskusala... Ja osobne som spokojna...a mozno ten tip niekomu pomoze.....(aj stalofarebne veci sa v tom mozu prat):*
)
@lavieenrose no samozrejme nie na kazdodenne pranie...ale dcera mala na beliych trickach flaky a vyskusala som snad vsetko a nic ......a v akom konkretne prasku? Lebo som tp dajak nezaregistrovala...ci v kazdom to je?
kde si to kúpila... na nete?, alebo aj v bežnom obchode....
@deti95060810 v bio obchodoch a v dm sa da kupit
@tinaa64 neviem ale casto sa s tym stretavam viem ze v arieli je lebo ten som mala naposledy v ruke
Ano v bioobchodoch ale o dm-ku som sa dozvedela asi pred hodkou..nevedela som ze aj tam sa to da kupit.ja konkretne biopotraviny raj....
@lavieenrose aha...no tak vyskusam aj ten ariel..ja väcsinou kupujem bonux...
@tinaa64 precitaj ci nieje aj na bonuxe v zlozeni ;)ten som v ruke nemala nikdy
@lavieenrose ok...dakujem za tip☺
Zaujímavé, ešte som sa s ním nestretla. Mne sa osvedčila sóda bikarbóna alebo prášok do pečiva. Hlavne teda pri záclonách a bielych košieľkach
@l3yla mne to zlcove zase vobec nezabralo na flaky.
@tinaa64 ano dobry je ale veci ked dookola dlhodobo v nom budes prat vyblednu...na bazi kyslika je urcita cast aj v obycajnom pracom prostiedku