Ahojte zenušky,
už dlhšie premýšľam nad ostránením materských znamienok, mám ich asi celý život, skrátka odnepamäti. No mám dojem že kedysi neboli až také výrazné. Jedno mám nad hornou perou, ďalšie dve na nose, hlavne tie dve ma trápia. Premýšľam nad ich odstránením, no mám strach. Strach, že namiesto znamienka, budem mať jazvu, že zmena bude taká vaľká, či si na ňu zvyknem. Bojím sa aj zo zdrav. dôvodov, nakoľko mám na nose zopár rozšírených pórov, čiernych bodiek, a z jednej šošovičky mi stlačením vyjde von maz. Chcela by som aby ste sa mi podelili s vašimi skúsenosťami s vybraním znamienok, akého lekára alebo centrum mi odporúčate. Asi by som chcela radšej plastickú chirurgiu, myslím, že urobia kvalitnejšiu prácu ako len nejaký chirurg, ktorý znamienok vyreže a viac sa nestará. Predsa len ich mám na tvári a nie niekde kde ich schovám oblečením.
Ja som mala na lici tri znamienka,v pohode vybraté a ziadne jazvy nemam.mala som ich 21rokov.Akurat,ze som mohla uz davno ist vybrať,keby nebol strach.
Vsak toto ze mam strach...ale nakopol ma synovec..detska prostorekost ze vyzeram jak jezibaba odvtedy mi to vybranie coraz viac vrta v hlave
@katka2511 dobry vecer ano...bola som u koznej, ktora mi ich vysetrila a odporucila plasticku chirurgiu kvoli tomu ze som mala znamienka na tvari...tym ze boli neskodne som si hradila vsetko sama...na chirurgii v nitre v nemocnici na pockanie mi ich odstranili..dala som si pre istotu urobit aj histologiu
Po tyzdni mi vybrali stehy... jazvicky boli jemne zmizli casom...
ano plasticka chirurgia v nitre, tusim na prizemi ako je gynekologicke ...je tam elektronicka casenka, prisla som rano vytlacila si cisielko, dali mi nejaku fakturu, tu som si sla o budovu do vzadsie vyplatit na riaditelstvo a s fakturou som zaklopala a hned ma brali ako samoplatcu prednostne :D vyberali mi dve znamienka, tam to bolo dako odstupnovane jedno, dva, tri..nejaka vyhodnejsia suma...ak si priblizite fotku na nose mam dve znamienka v strede pri koreni nosa a na spicke nosa, tie mi odstranovali 🙂 nie je po nich ani stopa 🙂))
mala som na lici a brade, cize tiez na tvari. Tenkou ihlou umrtvila a jemne skalpelom zarovnala, neisla pod kozu len vodorovne. je tomu uz asi 5r. Trocha laserom opalila aby neisla krv. do 3 dni akoby tam nikdy nic nebolo. Nemala si na tvari nikdy vyrazku hnisavu napr. a potom sa to uplne dobre zahojilo? ziadne jazvy neostali.