Ahoj baby prosim boli ste niektorá na odstránení tetovania ? ak áno tak kde ? máte prosím foto pred a po ?? pripadne čo poviete na krém na odstránenie tetovania máte niektorá skúsenosť ? Ďakujeeem za info
Co ten laser sposobuje radsej by som si tetovanie nechala
@vlcik1 Bolesť neni o nič väčšia ako ta keď niekto tetuje , dasa vydržat ak čokolvek chce žena ja si myslim že ide aj cez bolesť , take plastiky si ženy idú svoje aj keď bolia 🤷🏻♀️😁 natre sa až doma v pripade ak tam nabehnu pupienky , ale odporuča sa hned doma chladiť takže ja som si kupila hned kukuricu mrazenu alebo hrašok , pripadne zeleninu a ta to brutalne schladí a tym vôbec nemaš potom bolesť natom mieste ani opuch , tak mne horala cela ruka a to je uplne niečo ine jak nejake male miesto napriklad. Určite na nelutujem dokonca som rada že týmto sa mi ruka zachránila . A dokonca to odporučila moja doktorka ktorá keď sa učila za svoju profesiu povedala že zdravšie je tetovanie odstraniť ako ho mať 😂 ale ja som odstranila a praskla tam nové 😁 u nas v Skalici maju zamňa top laser spokojnosť 👌🏼
@visnacka celkom pekne to je zahojene. mozem sa opýtať kolko eur vas to dohromady vyslo?chrasty sa vam nerobili?
@kacenocka2 samozrejme že boli pupenky a potom chrasty ale ak dotoho človek nerýpe tak sa to krásne zahojí , pfuha neviem konkretne ta ruža 50€ sedenie cca a bola som 5x
https://www.mikroart.sk/sluzby/nelaserove-odstr...
Nemate s tym niekto skúsenosť?
@aneta129 @lola77 Ahoj odpisujem neskorej nestiham ani kukat sem 😄 takže toto tetovanie bolo čerstve vyšlo ma neviem 50€ len som sa s ním cítila blbo ako keby mám špinavú ruku tak hneď aj išlo dolu za sedenie som platila tiež tych 50€ a absolvovala som cca 4-5 sedení , fotka dolu je po 4 sedení odstránenia preto aj mam tu ruku opuchnutú , ak sa pozrete jemna jazvička tam je lenže to záleží u akého tatéra ste boli , ak ste boli ako ja u amatéra ktorý rôzne tlačil pri tetovaní tak hrozia tieto jazvy lebo ta čierna farba je hlbšie miestama v koži , ale ak ste boli u dobreho ktorý išiel ako mal správne ísť nie hlboko tak to je bez jaziev , ja tie tiene mam luxusne zmiznuté bez jaziev lebo to len tieňoval na povrchu a netlačil ako keď obkresloval tú ružu
@visnacka ahoj o kreme som ešte nepočula, kolega si dal odstrániť laserom co mu trvalo asi rok a ani neviem koľko zato zaplatil určite nie málo, skončilo to so škaredo jazvou takže to dal znova aj tak pretetovat... Neviem co máš v tetovanie, ale úplne sa toho nedá zbaviť skus prekryť z niečim iným ak sa ti už nepáči pôvodne tetovanie....