Odšťavovač Nutribullet

januelik
29. aug 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, či niektorá z vás má tento odšťavovač od Nutribullet, ak áno aké máte s ním skúsenosti, alebo ak viete z vlastnej skúsenosti o lepšom odšťavovači tak budem veľmi vďačná za každú radu.

isis234
29. aug 2022

Mám mixér , robím si v ńom smoothie- je výborný Isto sa ti ohlásia, čo majú i odšťavovač

januelik
autor
30. aug 2022

@isis234 Mixér mám aj ja, na smoothie je perfektný, len už mi vadia tie malé kúsočky z ovocia a zeleniny. Preto chcem vyskúšať odšťavovač, len zatiaľ nikto nereaguje.

isis234
30. aug 2022

@januelik pozerám na nete.... nemusí sa krájať ovocie, je i do umývačky riadku, ... Dve rýchlosti vám poskytujú plnú kontrolu nad najjemnejším alebo najtvrdším ovocím a zeleninou, takže zo svojej úrody môžete vyťažiť maximum. Nekvapkajúca hubica zaisťuje, že vám neunikne ani kvapka..... Ja by som ho kupila,,, ak by som nemala odšťavovač. je pekný, má i pohár,,, čistiacu kefku,, recepty

karima512
25. apr 2024

ja mam konkretne od vitariana hurom, je to snekovy, som s nim maximalne spoko, drt uplne sucha, neostava v nej nic, co som mala predtym odstavovac ostavalo v drti vela