Odskúšanie veci z bazárika

ariana_30
4. jan 2018

Ahojte, davate skusat veci potencionalnym kupcom?mam na mysli oblecenie pre zeny..vsetko som premerala a dotycna chce aj tak skusat..pride mi to pritiahnute za vlasy ..

sissy27
5. jan 2018

A keby ti v obchode povedali, že tu máš meter, pomeraj seba aj oblečenie a žiadne skúšanie, veď to je pritiahnuté za vlasy, tak by si kúpila? Nie každý má postavu na ktorú sadne čokoľvek.
Ak je ochotná prísť si to vyskúšať, prípadne zaplatiť zálohu a poštovné, tak v tom nevidím problém. Ja som takto párkrát vyšla v ústrety, nebol problém.

3009
5. jan 2018

Ak príde osobne, tak bez problémov.

janinah
5. jan 2018

Ak osobne príde,tak samozrejme,že skúša,ak chce poslať a vyskúšať a potom prípadne vrátiť,tak toto nie,ak nesadne,nech to predáva ďalej,tiež tak robím.

petraprva
5. jan 2018

No a toto mi na bazare- obchode tu na MK chyba! Moznost vyskusania ako v kazdom inom obchode a moznost vratenia, ked vam tovar nevyhovuje, samozrejme so stratou postovneho a balneho...Chcem predat, ale mrncim, ze naco skusat, ved ma rozmery? Uz som sa na rozmeroch parX oklamala aj ja

3009
5. jan 2018

@petraprva ja ti poviem tak, ja som už párkrát vrátila peniaze, ak začala zákazníčka, že to sa jej nepáči a myslela si neviem čo, ale v zásade ani ja to nerobím. Veď s balíkom treba ísť na poštu, keď sa vráti zasa na poštu a bazár na internete nie je kamenný obchod. Tu sa veci predávajú za nižšiu cenu a niekedy mi rozum zastane, že zákazníčka si kúpi tovar v hodnote napr. 2-3 eurá, ale za poštovné je ochotná zaplatiť aj dobierku, ktorá predčí celú hodnotu tovaru.

fefe123
5. jan 2018

myslím si, že to je na zvážení každého... už sa sa viackrát stretla, že sa baby sťažovali, že sa dohodli na vyskúšaní a následne to dopadlo tak, že si to babenka raz obliekla von a potom to vrátila, že jej to nesedelo.... bazár je vždy riziko, ak sú ceny nízke, tak to človeka nezrujnuje, ale ak by som kupovala napr. bundu vo vyššej hodnote, isto by som ju chcela vyskúšať, ale nehnevala by som sa, ak by predávajúca nesúhlasila... musela by som hľadať inde a ona inú kupujúcu...

ariana_30
autor
5. jan 2018

@fefe123 zdielam tvoj nazor..kupovat cez bazar je vzdy risk..a mna by ani nenapadlo sa spytat ci to mozem vyskusat..neviem..ved by som to predala dalej..a ani by ma nenapadlo sa hnevať presne..ved to je kazdeho vec..

janinah
5. jan 2018

@petraprva stalo sa mi,že som poslala vec a chceli po víkende vrátiť,že nesedí,ok vrátili a ja som vrátila peniaze,ale došla vec viditeľne použitá,takže aj takí špekulanti existujú.Kúpim z bazaru za nižšiu cenu s rizikom,že nesadne a posúvam potom ďalej,nemôžem mať všetko aj dobrú cenu aj možnosť vrátenia a ak som drzá,tak ešte aj vybabrem s kupujúcou,že použijem jedenkrát na príležitosť a potom vrátim a mne vrátia peniaze.

maria.vinea
5. jan 2018

najlepsie je osobny odber, vidim, kupim, nekupim ...je to najrychlejsie, usetri to cas, balenie i postovne