Dobry vecer mamicky..chystam sa kupit odsavacku mliecka a rozhodujem sa medzi conpol babies basic manualnou alebo nuk jolie tiez manual..viete mi poradit? Vase skusenosti?
Ak mozem poradit tak najlepsie odsavacky su od znacky Avent a noze byt aj manual ta je tiez super.
A este co viem tak znacka Medela sa dost kazi ale to ciem len od znamich mamiciek.
@katharines jedneho drobca uz mame ..bude mat 3rocky..a prinom bolo kojenie katastrofalne..odsavacka mi vtedy velmi pomohla tak preto ju chcem kupit uz skor nech potom nestresujem
@lubkoalenka ak myslis Medela 1fazova, tak ano, pretoze sa tam rychlo moze dostat mlieko do strojceka, kedze flasa je napojena priamo. Avsak ta ani nie je dobra. Je hlucna a trha bradavky.
@lubkoalenka avent????to su haaburdy.
@45zuzana0502 mozno druhy bude ok,nekupuj,kupis akbude problem a inak najlepsie sa odsava rukami.
@45zuzana0502 Ahoj zamna Tomee teepee ( tusim tak sa to pise :D ) mala som ju pri prvom a vo februari cakam druhe mimko tak zas pojdem do tejto ;) a tiez ju kupim radsej popredu ako potom zhanat ked uz bude babo na svete ;) .. pred 3rokmi sa nam ju podarilo kupit za cca 25 eur a boli knej a rozne doozy, aj cumel na flasku , par vloziek do podprs. + Noznicky zaoblene ktore pouzivame dodnes ;)
Ak planujes odsavat pravidelne tak urcite elektricku - za mna dvojitu (odsavas z dvoch prsnikov naraz) znacka Lansinoh
Ja som ju mala v nemocnici pozicanu nakolko mam dvojicky a ta je super
@lubkoalenka ja som mala elektrickú Medelu a používala som ju vyše 2 rokov a ani raz sa mi nepokazila a aj prsníky som mala OK.
mne sa osvedcila odsavacka uz v porodnici. ked prislo mlieko, tak to bolo na nezaplatenie. mala som najprv medelu, ta sa mi pokazila. potom som si kupila lansinoh a ta bola fajn. ale ja by som tiez sla do elektrickej, lebo s manualnou sa dosť nadreš
Manualnu ti neodporucam. Ak bude treba odsavat dlhsie, bude to pre teba dost narocne. Jedna z najlepsich a velmi tichych je Medela Swing 2 fazova odsavacka. I ked drahsia, ale je velmi setrna aj ku prsnikom. A preco planujes odsavacku? Ved babo cakas az v marci.