Ahojte..
keby si pisete s muzom cez net, stretnete sa, rozumiete si, pride vam inteligentny, vtipny, slusny.. ale behom obycajnej konverzacie uz po stretnuti sa dozviete, ze si na nete zvykol/zvykne vypisovat perverznosti s inymi cudzimi zenami, chodi do sexzoznamiek.. odpudilo by vas to alebo by ste to neriesili a dalej sa s nim stretavali?
no zabehlo mi.."ze inteligentny, vtipny, slusny". Hej slusny..len tam si zabehne do sexzoznamky a vypisuje perverznosti s inymi cudzimi zenami :D :D :D Joj, dievca zlate..toto je vtip roka :D
@lubkavargova1 Bolo to myslene tak, ze tak posobil, prezentoval sa... no a potom hento zadrel, takze jasne, ze sa to bije…
Jedna vec je spraviť dojem a druhá aký je a aký spôsob života vedie Zablikla ti kontrolka takže počúvaj seba. Zdá sa, tam chodí aj keď balí teba. Tak sa pýtam na čo ti je taký vo vzťahu?
Chlapi majú rôzne koníčky, šport, rybacky, motorky, no a potom sú tu aj takýto sraci 😁 že inteligentny chlap... Hm
Mňa určite áno
Áno, odradilo by ma to a už by naše stretávanie nepokračovalo..
Akože keď je slobodný nech si robí čo chce len či by to nerobil aj keby bol zadaný.
ak by mi na prvom stretnuti toto povedal - tak by ma to po A zarazilo, po B co tym chce asi povedat, ze ocakava perverznosti vo vztahu alebo to planuje robit aj nadalej - preco citil potrebu prave toto zdielat a nie napr. ze rad malujem 🤷♀️
mozno by som ho odsudila predcasne ale pomyslela by som si, ze je cudny a kedze mne osobne perverznosti vo vztahu nechybaju, asi by som sa na dalsie stretko nehrabala
:D mne sa strasne paci ako si niektore myslia, ze inteligentny, vtipny, slusny chlap si nemoze vypisovat s niekym perverznosti :DDD
No k teme: kontrolka by mi blikala, lebo zvyk je zelezna kosela. Ak by som si mohla byt ista, ze "ak" bude z toho niecoho vazny vztah, tak nebude vyhladavat taketo zabavky, tak to neriesim vobec. Kto vie ci sem aj teraz nechodia nejake zeny co pred 18+r si s mojim pisali cez pokec :DDDD a veruze, nic nad 18 rokov normalen v obycajnych forach nebolo, vsetci sme boli v sexzoznamke :D
Len ma tak napadlo, na co ti to akoze hovoril? :D
a čo si chceš nechať takého úchyla? inak... to že je úchyl nevylučuje jeho inteligenciu atď.
mňa by na tom najviac odradilo to, že má potrebu sa mi tým pochváliť 😅
akože chápem, že ľudia majú svoje potreby, niektorí ich uspokoja v bordeli, niektorí online, niektorí si nájdu známosť v bare, niektorí na sexzoznamke... pri slobodných ľuďoch nech je ako chce. Ale prečo má potrebu sa tým pochváliť babe, ktorú sa asi teda pokúša zbaliť, to mi hlava neberie 😀
co ja viem. ja si vypisujem perverznosti s mojim muzom. on nema partnerku, tak vypisuje s kym sa da.
teda nie je to koniec sveta.
Načo ti je taký chlap? Myslíš, že je to jediný muž na zemeguli??? Potom tu budeš vypisovať ako tá podvedie s každou sukňou 😏😮 niektoré ženy sú nepoučiteľné ..... 🙄
Áno, odpudilo. Svedčí to totiž o jeho nízkej inteligencii. A muži s nízkym IQ ma nepriťahujú.
Nebolo to tak, ze by sa tym vyslovene chvalil. Otazka k tomu vyplynula z konverzacie a on sa priznal, ze ano, vyhladaval take.. (ci este vyhladava netusim)..
to si asi málo zaľúbená keď sa pýtaš také veci...alebo už aj dosť stará...
mladá hlúpa, zaľúbená si myslí že to sa po svadbe zmení - k lepšiemu....😉
@deti95060810 podľa tém na MK určite áno 😂
Jedna vec je že to robí a druhá vec je prečo to rozpráva žene s ktorou je na rande? To že si slodobný muž vypisuje s rôznymi ženami perverznosti neriešim. To robí/robil každý druhý aj keď ti tu budú tvrdiť že ten ich to nikdy nerobil. Robil. Ale prečo sa tým prezentuje? Bude mať akurát tak problém v hlave so svojím egom alebo to povedal aby ťa zaujal ale to je už úplne mimo. Proste ruky preč...je divný
takže on sám od seba by nemal potrebu ti to rozprávať, ale ty si to z neho vytiahla, či ako? tak keď už si potrebovala otvoriť tú "pandorinu skrinku" tak by si mala vedieť aj čo s tými informáciami chceš robiť. To je ako s neverou - toľko sa žena bude rýpať, až niečo nájde a potom aj tak nevie čo s tým...Najprv si treba rozmyslieť o čo mi vlastne ide, potom sa pýtať / pátrať.
Žiadna ho tu nechce. Obetuj sa a ber ho! Hádam taký skvelý, inteligentný, vtipný, slušný chlap nezostane sám! 😂😂😂😂 😂
Nie nikdy by som sa už s ním nestretla, vernosť a čistota srdca je pre mňa prvorada u muža. ♥️
No mna by teda celkom zaujala definicia "perverzností". To je ako co? Ze jakby som ta dakde oprel? To mi nevadi, ale ak by aj chlapa oprel tak to uz celkom dost 🤣🤣🤣
No zanechal by u mna dojem. Prvy a posledny 😀
neviem asi by som mala obavu z toho, ze aby to nerobil aj ked by sme uz boli spolu zeby si este na sexzoznamkach vypisoval a tak, to by som potom asi trpla :/
Vieš ako sa hovorí... chlapi buď maturbujú, alebo o tom klamú... myslím, že toto je podobný prípad. Chlapík je aspoň úprimný, za mňa má plus, že sa k tomu priznal, väčšína chlapov by zaklamala...
No by si sa cudovala kolko muzov toto robi na tajnaka a maju aj zeny...takze male bezvyznamne plus za to, ze sa priznal...zalezi ale ako by to bolo ked uz by ste boli vo vztahu a ze ci je to len jeho zabava pocas single time alebo to robi aj ked ma partnerku a hlavne s cudzimi zenami 🙂
Vsak randit mozes aj s nim aj s dalsimi a uvidis ako sa to vyvinie. Zakazovat sexzoznamku mu mozes az ked budete mat vztah..
Mna by skor zarazila takato tema na 1. rande.
No a este je aj uprimny😂 Zlaty,ze ti to takto hned povedal,aspon nemozes nic namietat,ked v tom bude pokracovat😂
Ano, odpudilo by ma to...taky sa nezmeni..