Odpudzovač mravcov

8. apr 2021

Ahojte mate prosím vás niekto skúsenosť? Žiaľ nič nám na mravcov nepomáha prehryzu aj betón všetko tak už skúšame všetko. Dakujem

luxus10
8. apr 2021

chemicky vystriekat, zavolat firmu, mate 10 r pokoj...

romanka_369
8. apr 2021

A skusali ste aj ten domcek na mravce..?..mne chodilo strasne vela mravcov tak som skusila domcek..jeden den cely chodili rady mravcov dnu a von a od vtedy nemam jedneho mravca..je to uz asi dva roky..mamine tiez vychadzali vzdy ked sme boli u nej s malou a namrvila tak skusila tiez a mravce od vtedy nema..

autor
8. apr 2021

@romanka_369 a ktoré ste tie domčeky prosím vás mali? My sme aj tie mali aj minulý rok aj teraz a vôbec nám to nezaberalo a teraz tiež nie

vladota3
8. apr 2021

Aké mravce tu riešite? Veľké lesné, alebo malé bytové faraóny? Tiež by som potreboval radu ako na tie malé bytové faraóny.

romanka_369
8. apr 2021

My sme mali tento..kupovala som ho v DM a pravdu poviem moc som tomu neverila ale bola som prekvapena ze to takto zafungovalo..

bobo2433
8. apr 2021

My sme sa nevedeli tiež zbaviť mravcov malých faraonov,boli na wc ,aj v kuchyni na chodbe ...povysavala som ich ,poumyvala podlahy a stále sa vrátili .domčeky nám nepomohli ,tiež prehryzli špary v podlahe a stále sa vrátili.naposledy som kúpila v DM sprej na hmyz a mravce a klop klop klop máme pokoj

autor
8. apr 2021

@vladota3 tiež tie male faraóny vôbec si s nimi nevieme dat rady

autor
8. apr 2021

@bobo2433 ten sprej sa dava a potom to potom treba ale poriadne vyvetrať ci? Pýtam sa nakolko máme 2 malé deti

lindous
8. apr 2021

Nám v byte pomohli presne tieto domčeky, čo sem hodila Romanka a keď som ich priamo nachytala ako cupkajú, tak sprej Cyper, taká zelená fľaša, ktorým treba vystriekať cestičky, ktorými sa pohybujú, ale sem-tam sa stále nejaký jeden objaví, keďže to susedia ani správca nie sú ochotní riešiť a to by trebalo celoplošne 😅😅

bobo2433
9. apr 2021

Nie nie ,iba sa nastrieka ,nesmrdi to. Strekne sa to tam kadiaľ chodia ,.aj my máme dieťa .a odvtedy pokoj s mravcami

misa11111
9. apr 2021

@romanka_369 Mne toto napríklad vôbec nepomohlo

romanka_369
9. apr 2021

@misa11111 mozno ine miesto iny mravec😁..ja som rada ze mne zabralo..

simca06022011
9. apr 2021

nam teda domceky vobec nepomohli, normalne ich obisli... rozne typy som mala, ak by nahodou "boli zvyknute". Potom som prerabala zahony a prisla na to kde maju hniezda.. okolo domu... tak som im tam rovno ponasypavala jed na mravce (v takej krabici, alebo plastovej tube to predaavju, biely prasok), normlane pod obrubnik, kamen atd.. a nemame uz ani kus. Prve roky v kuse plny dom. Nedolezu oni len tak.. do domu chodili cez zarubnu a dierky kaderake co nasli.. normlane som ich "sledovala" kade idu a rovno tam kde vliezali som ich biolitom riadne vystriekala. To pomohlo sezonne.. ale najviac fakt rovno vonku, najst,zasypat.. radili mi aj ten prasok okolo domu rozsypat, alebo aj prach na pranie tak funguje. Ja mam ale doma psa, to v ziadnom pripade by som nerobila :D

simca06022011
9. apr 2021

A inak mravec patri k prirode, zase nejkay sem tam mravec, nie je dovod na vyhubenie vsetkeho v okoli :D ja som mala plnu kuchynu, rano sme prisli a ze plna nadoba s medom bodkovana, nemohla som nikde nic nechat, lebo ich tam bolo za noc milion hned, pochodovali mi v klude do kuchynskej linky, spajze... hocikam.

laurar1
10. apr 2021

Ahoj, my mame tiez problem s faraonmi. Jediny sposob ako sa ich uplne zbavit je, ked sa spravi dezinsekcia v celej bytovke. U nas to ale tiez nikto nechce velmi riesit, takze my pouzivame tento gel: https://www.de-aqua.sk/eshop/bayer-fastion/p-31...
Ked sa nam nejake mravce zjavia, dam kvapku tam kde ich vidim, ony to poberu do hniezda a tam by mali pomriet. Nam to pomaha, vacsinou do dvoch, troch dni su pre. Problem je, ze za chvilku sa objavia niekde inde. Ale tymto sa ich na tom konkretnom mieste zbavis.
Ja som potom este skusala nejakym sposobom ich odplasit. Nemaju rady vyrazne vone, takze som namiesala cajovnikovy, eukalyptovy alebo matovy, citronovy alebo grepovy olej, trosku alkoholu, alpy alebo liehu, aby sa tie oleje rozlozili a to som striekala okolo dveri, okien, do stupaciek, na policky, na ktore som davala potreviny, na skrinky, proste vsade. Tebe by to nemalo ublizit, dokonca to trochu aj dezinfikuje a mravce by to malo odplasit, aby nechodili. To nemam dlhodobo vyskusane, robila som to nedavno a zatial mame pokoj.

mes1177
11. apr 2021

Jedine profesionalna firma Vam pomoze. Verte mi , my sme to zazili

mes1177
11. apr 2021

Je rozdiel mravce, ktore idu z vonka a ine mravce faraonske . My sme ich mali prinesene z Internátu . Ked sme zacali pozorovat prve mravce nic sme si z toho nerobili , vsak sem tam mravec v dome, na dedine. Potom sa zacali objavovat castejsie cca rok sme to riesili, umyvanim podlah octom , nakupili smr kriedy proti mravcom , domceky. A nakoniec sme to vzdali zavolali firmu . Vsetko vystriekali , my sme vsetko vypratali, poprali. Asi tyzden po vystriekani sa objavili mravce znova ale v ovela mensom pocte dali sme este nejake domceky od tej firmy a o 2 tyzdne uz bol pokoj . Uz to je asi 7-8 rokov a nastastie po mravcoch ani stopa.

autor
12. apr 2021

@mes1177 koľko prosím vás zato berú?

mes1177
13. apr 2021

Neviem, platili to rodicia ale aj tak ceny sa za 8 rokov urcite pomenili. Treba si najst a zavolat firme nech Vam urobi cenovu ponuku.