Odporučte Smart - "chytré" - hodinky

catmartina
10. aug 2021

ahojte,kto ich ma,ake a preco ich odporúčate?vopred dakujem za tip

ruzasipova
10. aug 2021

@catmartina Zalezi, kolko chces do nich investovat a ako velmi si aktivna. Ak len na to, aby ti ratali kroky a vibrovali, ked ti niekto vola, stacia ti uplne lacne. Ak chces aby sa dalo nimi platit, mali GPS kvoli turistike, zaznamenavali nielen pocet kalorii pri roznych aktivitach ci boli vodotesne, tak ides na 400€ a vyssie.

janka_266
10. aug 2021

@catmartina rovnalo tak záleží na telefóne či je android alebo IOS

kkovacovak
10. aug 2021

@catmartina podľa toho čo od toho očakávaš. Ja som si ich kúpila keď som začala behať aby som videla progres. Zároveň je fajn vidieť čo si za celý deň robila a či nemáš náhodou kopnúť do vrtule. Ako veľké plus bolo pre mňa ukazovanie kto mi volá a píše. Využívala som to hlavne v kancelárii kedy som si nechala mobil na stole a mohla som behať kade tade a vždy som vedela či mi zvoní mobil. Neznášam hlasné zvonenie takže ma to pri mojich vibraciach zachránilo 😄 Ak športuješ alebo máš prehľad tak je to fajn doplnok. Ja mám samsungy a fungujú super. Vydržia tuším 2 dni nabité. Tie jednoduchšie bez displeja vydržia omnoho dlhšie.

pupavocka101
11. aug 2021

do akej sumy chces, to je zaklad si uvedomit a na co, ja som si kupovala v Planeu, Garmin VENU SQ, chcela som to najma teda aby som vedela aku mam aktivitu pocas dna, chcela som vediet, ked chodim behat, ze ako na tom som, co sa tepu tyka a vela ineho 🙂 ale je pravda, ze som kukala aj na to ako vyzeraju, nech to mozem mat aj k sportovym veciam aj k satam ked niekam pojdeme 🙂

bubbinaa
12. aug 2021

@pupavocka101 Toto je vraj dobrá značka, čo sa týka hodiniek, už ich máš dlho??