Odporučte pohovku s úložným priestorom

vitez
11. máj 2020

Poraďte rozkladaciu pohovku na spanie s úložným priestorom...na každodenné použitie

henka80
12. máj 2020

Tiez hladam. Radsej vyssiu, pozeram vysku sedu keby bola 45cm,su aj take. ..Na tych sa dobre sedi. A potom su dlhsie 195cm a kratsie 175cm.A nechcem s mantinelmi na bokoch, zbytocne ju to skracuje.. A vzor a farba je asi jedno, lebo na to kupim nejaku deku(pri dietati by sa pohovka hned znecistila). Dalsia vec je dovoz...indivindi alebo kurierom a tiez cas dovozu, niekde aj vybrany datum, niekde aj sobotu za priplatok.. Takze hladam aj ja..

ckatka
12. máj 2020

Na každodenné spanie hľadaj takú aby tam bol poriadny matrac. Ideálne ten nemecký systém rozkladania -v tomto článku je to tá posledná, volajú to "roll" systém. V sedačke je už zabudovaný matrac čiže sa na tom ozaj dobre spi.

My jednu taku doma máme, ako hosťovsku síce, ale fakt som nechcela aby rodičia ale k svokrovci spali na nejakých tvrdých gaucovkach...stala okolo tisícky ale spokojne sa tam.dvaja vyspia ako na bežnom ortopedickom matraci. A celý poťah sa da prať. Značku ti nepoviem ale kupovali sme to v takej talianskej provence predajni v OC STYLA na zlatých pieskoch. Vyrába sa na mieru vždy. Veľmi som spokojná.

https://www.novynabytok.sk/blog/moderne-rozklad...

Problém je, že úložný priestor sa tam málokedy zmestí pretože v priestore úložného priestoru je ten matrac poskladaný. My mame hosťovske periny také tenšie v detskej v perinaku. Alebo ešte potom máš možnosť nehľadat rozkladací gauč, ale skladaciu posteľ.
My sme takú mali v garsónke. Je to z masívu a ma aj perinaky a da sa to zložiť na jednopostel / s vankusmi a trochou fantázie to ako gauč vyzerá.
Pozri si slovenský výrobca Mvariant
https://www.mvariant.sk/postele-roztahovacie-s-...

Je to regulerne plnohodnotné spanie a keď zavadzia zložíš to. A ma to perinaky.