Odporučte mi masku na suché vlasy.

martinals
30. jan 2020

Ahoj žienky,prosím vás máte typ nejakú overenú masku na suché vlasy.Mam melír, na ktorý chodím tak každé 4mesiace,inak používam fén a vínimočne žehličku na konce.Kludne aj domáce 🙂, ďakujem

miriam1983
30. jan 2020

@martinals vuborna kozmetika je chi alebo biosilk. Ale mne sedela aj obycajna placenta z kalosu.

kika831
30. jan 2020

@martinals rene furterer

xjakubikovak
31. jan 2020

soaphoria healthymask 😊💛 inu kupovanu som nepouzivala, väčšinou som si len domace robila bud mix olejov alebo aj typu ,,,co chladnička dala" 😄

petruldo
31. jan 2020

kúp si 2-3 oleje s účinkom na vlasy /ricínový, arganový, kaméliový, bavlnikový, buriti, saflorový od saphorie napríklad/. eshopov /naureus.sk má teraz 20% zľavu/ s vecami na výrobu kozmetiky je halda a máš účinnú kúru na suché vlasy za normálnu cenu a vieš aké to má zloženie

ja som si namiešala svoje, vlasy mám skvelé čo potvrdila aj kaderníčka, dofarbujem a melírujem pravidelne

martinals
autor
31. jan 2020

@petruldo ďakujem za typ a nemastili sa vlasy viac z tých olejov. Dávala si kúru na mokré vlasy a upravila bežným spôsobom alebo nechať pôsobiť a umyť 🙂

martinals
autor
31. jan 2020

Ďakujem pekne žienky za typy, určite niečo vyskúšam.

nistika
31. jan 2020

@martinals tie oleje si môžeš dať len tak na vlasy a zabaliť na noc...na druhý deň normálne umyť šamponom. alebo čimkolvek sa umývaš...je to výborná kura, nemusis hneď cele zariadenia kupovať...a oleje môžeš kludne pridávať aj do šamponu alebo kondicioneru...ono to vsetko znese a niesu vlasy mastne...ja to obcas robim (ked mam naladu) tak, že si dam vlasy do gumičky a len na zbytok po konce namočim do oleja...zabalim do igelitu do folie a idem spať....pretože keď je to na pokožke mám pocit že sa to tam moc dusi a padaju potom vlasy z toho (ale to je len môj pocit). a keď by si chcela normalnu masku tak cocochoco ma super kury stoji okolo 20e...ale to bolo asi najlepšie co som v zivote mala...aj tam môžeš pridať olej navyše 🙂

1didiana1
31. jan 2020

@martinals pouzivam biosilk a super, mne velmi vyhovuje od nich maska na vlasky 🙂

petruldo
31. jan 2020

@martinals ja si dávam každý večer troška do suchých vlasov, teda aby si rozumela ďalej od pokožky a na hlavu už len ten zbytok čo mi zostáva na rukách. môžeš aj do mokrých trošku. no a nakoľko je to olej, tak vlasy sú mastnejšie ale ozaj treba trocha, max. 1 ml. a dá sa to, nemusíš zmývať., alebo si urobíš pred umytím na noc zábal a potom ráno umyješ