Ahojte,
Prosím poraďte nejakú aviváž. Nech nám krásne vonia prádlo a najmä trvácne. Naposledy som skúšala tesori avivaz. Má veľa pozitívnych recenzií. Síce pekne voňia to je pravda, ale mám pocit, že len kým je prádlo mokré. Uschnutim sa tá krásna intenzívna vôňa nejak vytratí.
🥀
za mna silan a cocolino su top. veci krasne vonaju aj ked sa ususia
Cocolino ruzove 😊
jednoznacne Silan, séria Supreme 🙂
Ja som zacala kupovat ekologicku capovanu avivaz, pradlo je pekne vonave a nenici mi to pracku 🙂
Čierny Silan
Avivaz je sama chemia... 🙂 a celkom dobre svinstva. a uvolnuje sa to do vzduchu a prcha to... tam je podla mna viacero faktorov. Pokial nemas pradlo v uzavretom priestore, urcite to casom vyprcha... takze mat dlhodobo vonave pradlo je podla mna nerealne, alebo by si musela davat vysoke davky avivaze a aj tak... dalsia moznost a podla mna realnejsia, je nast nejaky sposob, ako prevonat satnik... ci uz sacky so susenymi kvetmi napriklad levandule, esencialne oleje, parfemovane mydielka a podobne, moznosti je viacero... tusim existuju aj sacocky na zavesenie do skrine, vacisnou to robia tie iste znacky ako avivaze....
jednoznačne cocolino.......
nepouzívam aviváž. radsej ekologické pracie gely s kránymi vôňami z čapovanej drogérie 🙂
Frosh
Cocolino 😍
Ďakujem krásne každej za rady. 🥰
cocolino blue splash
Talianska aviváž Fabuloso, konkrétne Fiori di Lino. Alebo Chante Clair, v tých menších, koncentrovanejsich fľaškach. Kúpiš na stránkach, ktoré sa venujú predaju aviváží z Talianska. V drogérii nekupis.