Ahojte, chcela by som poradit ohladom granul pre psa.
Mam fenku labradora 7 rocnu ktoru sme museli nedavno vykastrovat a nechce uz nic ine jest len granule. Viete mi poradit kvalitne a nie drahe granulky ? Doteraz sme jej davali lacnejsie granulky lebo mala aj inu stravu.
Dakujem
@patusicek pozeraj na zloženie - ak má niečo 4% mäsovej zložky, tak to nemôže byť kvalitné. A čo je kvalitné tak je samozrejme drahšie. Vyhýbaj sa takým, ktoré obsahujú veľký podiel sóje, obilnín a zemiakov.
Psie neviem, ale skús pozrieť napr. Applaws, Carnilove - myslím, že robia aj pre psov.
Skus Panakei ,my máme pejska borderku-bohužel je alergický na spoustu složek v strave,tak jsme skusili tyto granulky a super.10kg stojí asi 30€ tak to vůbec není moc
Poradila by som sa s veterinarom,vzhladom na predosle stravovanie a kastraciu.
Tieto rybacie velmi chutia nasim psom aj kastrovanemu a nepribera
po nich tolko, kupujem ich ked su v akcii za 30€ : https://www.mountfield.sk/starvita-pre-dospele-...
My mame Trainer.
Brit alebo royal canin
My máme sestrocneho NO, začínali sme granulkami Trainer, potom neskor Acana... Nechutili mu v podstate ani jedny, hnackoval z nich. Pred dvomi rokmi sme prešli na Brit a v pohode. Skúšala som aj Brit care, ale nechcel ich, tak sme ostali pri Brit premium. Ale zvyknem mu striedať suchu stravu s vareným mäsom, ryžou, cestovinami, zeleninou...
Brit alebo Royal Canin .. Ked mas mat psa cisto len na granulach, musis sa buchnut po vrecku...
Neodporucam Royal Canin,predrazena kopa srotu a svinstva.Brit je celkom fajn znacka za fajn cenu.odporucam sa poradit s veterinarom,fena je sterilizovana,labradori zvyknu priberat, takze treba zvazit dake light granule pre kastratov..
Acana, Eukanuba...
Eminent,ceska znacka.
tiež doporučujem Brit. Len od Britu kuopujem z 90% prevažne konzervy pre psa
granule neviem, ale konzervy mate&meat a mono protein
ked mu davaš iba granule a konzervy, tak ano, zožerie to
@saskia_98 RC NENI dobré
@patusicek neviem aka je tvoja predstava o cene, kvalitne granulky za rozumnu cenu su napr. znacky Brit ...skus pozriet