Odporučte gynekológa v Petržalke.

noemikatka
30. aug 2019

Ahoj prosím vás odporucte gynekológa/ku najlepšie v petržalke okolie rada by som zmenila ked teraz čakam bábätko dakujem

lula313
30. aug 2019

@noemikatka urcite sa oblúkom treba vyhnut Sladicekovej a odporucam chodit na poradne do Kocha

tecko28
30. aug 2019

@lula313 mne Sladicekova zachranila dieta

lula313
30. aug 2019

@tecko28 tebe možno zachránila, ale je to hnusný človek, čo v rukaviciach dvíha telefon a potom tá ide s nimi vyšetrovať, čo ti povie, keď odmietnes ockovanie proti HPV s tým, že už máš 8 rokov partnera, že nech si neni naivná, že ti bude cely zivot verný, posle tá na genetické testy za 150eur, pokial nechceš ist, tak ti povie, že si nezodpovedná k svojmu zdraviu(nemali sme v rodine rakovinu a záver genetických testov aj tak bol, že vysledok nezaručuje, že ju nedostanem), sestrička permanentne nedviha telefon, keď sa potesis vetou, že si tehotna: “takze čakám babatko?” Tak ti chladne povie, že to nie je žiadne babatko, to je zarodok.. no proste katastrofa. Keď som zažila vysetrenia v Kochu, či u Rakúskeho gynekológa, tak to je ako nebe a dudy.. ja mám vyštudované dve VS(nie som nejaká Žumpa), aby sa tak ku mne doktorka chovala. Keď sa niekomu paci takýto prístup, tak nech sa paci, kto si však praje, aby sa s ním jednalo ako s človekom-to znamená s úctou pri zachovani dôstojnosti, tak nech sa jej oblúkom vyhne..

tecko28
30. aug 2019

@lula313 tiez mam dve VS, uznavam, ze jej slovnik je vselijaky, ale odbornicka je

judar
30. aug 2019

@lula313 a ty si akoze myslis ze ked teraz vytahujes ze mas 2 VS tak ta to stavis na nejaku VIP kategoriu s luxus spravanim vsade okolo teba?...uz teraz si riadne na smiech 😂 ...a s 2ma VS aj tak logicky nevies pochopit rozdiel medzi babatkom a zarodkom a to co povedala v tom mala pravdu...nieco co nieje vyvinute nieje ani dieta ani kura ani rastlina...je to zarodok

gladys_07
30. aug 2019

@lula313 "ja mám vyštudované dve VS(nie som nejaká Žumpa)"
to ti co nemaju VS su zumpa? toto ohananie sa vysokymi skolami mi pride take "sedlacke" ze az...

@noemikatka skus Dr. Janek v Digital Parku, ak Ti nevadi ze je sukromny

judar
30. aug 2019

@gladys_07 toto je priklad zumpy na pravom mieste...mat sa za nieco viac oproti beznemu clovek len cez pocet skol ci titulov ...nadradenost vo vsetkom este aj v ocakavanom spravani voci "pani vysokoskolacke" ...na rozume asi nepridalo jak na prejave

gladys_07
30. aug 2019

@judar jo, a potom ocakavat ze s nou bude jednane " s úctou pri zachovani dôstojnosti".

Nuz, treba ocividne najprv brvna z vlastneho oka povyberat.

h_petra
30. aug 2019

Ja chodim k MUDr. Marekovej, ma ambulanciu na Rovniankovej.
Ale neviem...taka bezna lekarka, sla som k nej na zaklade pozitivnych recenzii... ja sa zatial nejak neviem vyjadrit.

h_petra
30. aug 2019

Inak to s tymi dvoma vysokymi skolami a zumpou ma tiez pobavilo 😁

lula313
30. aug 2019

Kto vie citat medzi riadkami, tak pochopil, že vzdelaný človek očakáva s doktorom nejakú komunikáciu na urovni, nie na urovni sliepok v kúrine.. Ako píšem, komu vyhovuje nedôstojne správanie, kľudne si k nej môže prehodit kartu, ja preferujem u doktora empatiu a kultúrne správanie.. 😉

gladys_07
30. aug 2019

@lula313 nevzdelany clovek komunikaciu na urovni neocakava?? Sprav si prosim tretiu skolu, tie prve dve su ocividne na nic.

lula313
30. aug 2019

@gladys_07 aj by som ti na to odpísala, že to vzdelanie by si si asi mala dorobiť ty, keď nevieš citat s porozumením, ale keďže Vyznávam kultúrne správanie, tak Ti len poprajem prijemny zvyšok vecera😊

gladys_07
30. aug 2019

@lula313 vyznavas kulturne spravanie a nazyvas ludi zumpou. To mi nevychadza.

viki113
30. aug 2019

Hah velmi ste jej nepomohli miesto radi sa tu hadaťe ohladom školy a spravania ...😏😑

gladys_07
30. aug 2019

@viki113 ale co by, ja som jej jedneho odporucila a @lula313 jej jedneho neodporucila. Sicko v poradku 😀
niektore veci mi proste otvaraju nozik vo vrecku

noemikatka
autor
31. aug 2019

ženy veď sa nehádajte ja som chcela len odporučiť niekoho 🤷🏽‍♀️

salonka22
9. jan 2020

@lula313 uplne suhlasim, za mna Sladicekova des