Odporučte dobrý hotel v Turecku.

lyubov12
30. dec 2019

Ahojte,chcela by som poprosiť o radu kam do Turecka. Kedže cestovky ponukaju nespočetne mnozstvo moznosti.

eliska13
30. dec 2019

@lyubov12 chces štrk, piesok, skaly, byť v mestskom hotely či v areáli kde máš všetko?

bibg
30. dec 2019

@lyubov12 Záleží, čo chcete 🙂 Ak chcete trošku kľud, zeleň a ste ochotný si priplatiť tak jednoznačne odporúčam Belek. Ak chcete obchody, trošku ruch a pozrieť sa na históriu tak odporúčam Side. Ja chodím výhradne iba cez Hydrotour. Ponúkajú menej hotelov ale zato sú to kvalitné hotely. Ja som v Beleku bola konkretne v 4 hoteloch. Gloria Verde, Gloria Golf a Gloria serenity resorts a Kirman Belazur. Spokojná som bola so všetkými. V side som bola v Sea planet resort 🙂 Skúste pozrieť hydrotou stranku a tam si snáď nájdete čo chcete 🙂

anjelok
30. dec 2019

@bibg mozem sa spytat, ako si bola spokojna v sea planet? Pozerala som to prave vcera a celkom sa mi podla foto hotel pozdaval, ale potom som citala recenziu, ze je tam skareda kamenista plaz, tak neviem. Kolko trva cesta z letiska? Minuly rok sme boli tiez cez hydrotour v maritim pine beach

bibg
30. dec 2019

@anjelok áno bolo to take kamenistejsie ale bola som spokojná, bola som ešte bezdetna tak sa to dalo prežiť. Podľa mna ten hotel je skôr pre pary. 😄 nevíem preco mi tak príde. Bolo tam v tom čase aj malo ľudí s deťmi tak asi preto. Mne nevadí keď je pláž kamienkova takze záleží či chcete vyslovene iba pieskovú.

anjelok
30. dec 2019

@bibg dakujem za info 😊

gabka11
30. dec 2019

@bibg prosím vás v Turecku je v strede leta naozaj až rak teplo? Ja by som šla najradšej na dovolenku okolo 10.augusta,neuprazime sa tam? Ďakujem

anjelok
30. dec 2019

@gabka11 tak za mna v pohode, ja som teplomilna, ale muz zomiera 😅

nikadomi
30. dec 2019

Barut Lara 😉

bibg
30. dec 2019

@gabka11 my sme boli v auguste vždy a nič hrozné 🙂 ale ja milujem teplo a nevadí mi 35 stupňov 🙂

gabka11
30. dec 2019

@bibg však aj ja 😁 vdaka

demetria
30. dec 2019

@gabka11
Boli sme v Turecku 3x, vzdy v strede leta a vzdy sme mali chladnejsie ako bolo v tom case doma na strednom Slovensku.
Takze asi tak😁.
Keby som nezazila, neuverim.

gabka11
30. dec 2019

@demetria 😁

onmaria
1. jan 2020

Ak chces ísť s deťmi,ak si chces trošku priplatiť,ak chces piesocnatu pláž hneď pri hoteli,ak chces animácie,top servis,ak chces mať všetko po ruke a žiť doslova v hoteli kde urobia pre deti maximum,kde je množstvo atrakcií,tobogány,denne animácie a programy ako pre deti tak i pre dospelých..tak určite odporúčam ic santai v beleku..a teda ešte aby som nezabudla,25 minút presun z letíska v premávke..
Ako fakt odporúčam,čisto,strašne veľa zelene, atrakcií,všetci usmiati,k skvelej strave a servise ani nehovorim.. 👍
Počasie..boli sme prelom august/september..bolo cez 40st..ale tak nám to vyhovovalo,my teplo mozeme