Caute baby, chcela by som si kupit rucny vysavac (na omrvinky a tak), kedze sa mi nechce kazdu chvilu vytahovat nas velky 🙈 viete mi nejaky konkretny odporucit? Dakujeeem!
Ja som mala z Lidla a bola som spokojná.. Potom sa pokazil po niekoľkých rokoch a teraz mám tyčový vysávač a z neho potom ručný a ťahá ako divý už skoro 2roky
Ja som si vypytala k meninam hlavne kvoli malej.kupili mi rowentu mame ho asi rok stal zhruba 30 eur. Nabijam ho cca raz za tyzden.z vecera do rana staci.tah ma dobry jednoducho sa rozobera zasobnik vysypem filter vyprasim raz za cas povysavam alebo pod vodou oplachnem a necham vysusit.vysavame s nim hlavne sedacku ked mala papa chlebik rozky alebo keksiky teraz uz to bavi ju tak si povysava sama po sebe pekne vysavac donesie z komody aj do komody odlozi ma 3 roky.😂 je maly lahky sikovny a stale po ruke.co by som mozno vytkla ze ma iba plochy nadstavec nabuduce budem hladat taky co ma aj kefku kvoli caluneniu.inak som spokojna.
Praveze presne teraz v lidli taky vysacac maju. Ja som ho chcela a muz nesuhlasi, ze podla neho je slaby...
@motylik2 mala som asi elektrolux uz nepametam presne,ale uz po meciaci abo dvoch sa uz skracovala dlzka vysavania,co uz nakonec mi vysaval 2 min. nikdy viac.teraz mam rucny vysavac makita mame ho uz vyse roka ale funguje furt ako novy,baterka mi vydrzi taky tyzden,nabijanie 10 min.baterky mi tam idu presne tie, co manzel pouzivava v dielni ,ked ma dajake naradie makita.fakt odporucam.ja mam konkretne, makita dcl 180 18v