Ahojte. V nedelu(včera) sme sa vrátili z dovolenky. Strašne som sa bála, že tam bude chladno atď. Ale, oplatilo sa tam ísť. Zo 7 dní, len 1 deň sme sa nekúpali. Odporúčam.
Môžem sa spýtať kde ste bývali?Aj my sa chystáme na tento smer.Napíšte niečo viac čo ste tam videli koľko tam trvala cesta a také základné veci.Díky
@samcinka bývalý sme vo Wladyslawowe.ubytovanie nájdete na každom rohu, my sme boli na blind. 900pln na 6 nocí. Išli sme od ZM a cesta trvala s prestávkami 10hod.na večer už fúkal studensi vietor, treba si zobrať aj teplejšie veci. Peniaze sa oplatia vybrať tam, cez bankomat. Kurz je 4,26 a u nás 4,04
@samcinka no my sme bývali u jednej pani, prenajíma la izby. Tam cez noc bolo fajn. Ale v kempe pod stanom bude určite chladnejšie. Boli sme aj tam pozrieť, strašne veľa stanov. Ešte som v stane nespala.... ale zoberte si teplejšie veci. Už na večer bolo chladnejšie, hlavne na plážy a v prístave. Ľudia sú milý, no proste som bola príjemné prekvapená.
jeeej, boli sme tam v 2011, dakujem za pripomenutie 😊
V neoprénoch? Prostredie aj more je určite pekné, ale neverím, že neotužilec vlezie do tej vody len tak. Koľko ste mali °C?