Odporná detská sestra

21. apr 2022

Ahojte . Stalo sa vám to už niekedy že vás sestra u doktorky ohovarala ? Normálne som počula keď zavreli dvere ze to je taká ona. Aj doktorka nepríjemná aj sestra. Už viacery sa sťažujú na ich prístup a k deťom ?pche ..odmerane hrozne . Riešiť to vôbec ?alebo tam neísť a kašľať na ne . Nepotrebujeme nutné ich starostlivosť.. doktorka si rada asi prilepšuje keď môže polročné robiť kontroly a dookola to isté

deti95060810
21. apr 2022

nič v zlom ale s kým by si to chcela riešiť? chceš podať sťažnosť? Nemáš komu...😉 Kašli na ne, škoda energie... ak máš možnosť , radšej si vyber inú lekárku.

medyna
21. apr 2022

ako to chceš riešiť? Skús prejsť k inej lekárke. Ja som tiež odišla od pediatričky, ktorej nadradený spôsob komunikácie mi nevyhovoval, a to mala sestričky strašne milé.

zuzahajdulka
21. apr 2022

Ja by som im aspon dala feedback. Zaklopala by som na dvere, ze ich ohovaranie je pocut do cakarne a je to vrcholne neprofesionalne. A tiez by som povedala, ze sa na ich spravanie stazuju viacere mamicky. Nech vedia. Ak by argumentovali, ze ak sa vam nepaci, mozte sa prehlasit k inej doktore neobstoji, lebo take spravanie je jednoducho neslusne.

autor
21. apr 2022

Jasné niesom malá aby som to riešila ,ona by si nemala dovoliť na pacientov hocičo ..a bohvie ako sa tam aj dostala po známosti ..

mariejenka
21. apr 2022

Keby to pocujem Ja,a na 100% som si istá ze ma sluch neklamal...v stotine sekundy zaklopem na dvere, poviem ze som počula vsetko,a beriem karty deti prec.

mariejenka
21. apr 2022

Autorka, práveže tym ze niesi malá,to máš riešiť.

janinah
21. apr 2022

Ohováranie či len pravdu povedala?

mariejenka
21. apr 2022

@janinah to je dobrá otázka. Lebo aj rodicia,pacienti su rôzni,pridu uz s dg. od doktora Googla,alebo chcú sestričke organizovať agendu,chod ambulancie....

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasoli
21. apr 2022

a co ta ohovarali?

zuzanka.zuzu
21. apr 2022

jasnéééé 😂 ale je pravda, že nie u pediatra, my máme zlatíčko 🙂 u mojich to neriešim VOBEC - no keby mi niečo povedali počas vyšetrenia alebo boli vtedy nepríjemní, tak sa ozvem a to riadne!

@mariejenka ale lekárov je málo, šťastie sa vôbec niekam dostať... nič by si nebrala 🙄

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominidi
21. apr 2022

Ja si takto pravidelne vypocujem o pacientkach gynekologicky, kym cakam na chodbe na vysetrenie do vedlajsej ambilancie..kompletne vsetko, mena, diagnozu, sposob liecenia alebo neliecenia, ktora zena si co o sebe mysli, ci je normalna a podobne😀

mariejenka
21. apr 2022

@zuzanka.zuzu a poznas ma? Ze hned oci "v slup" dvíhas. Dost povýšenecky si sa vyjadrila ze "nic by som nebrala"... ja sa toho,ze je lekarov málo nebojim...Nepáčil sa mi prístup očného lekára, sla som od neho inam, vzdy som napriek objednaniu na čas u gyndy cakala na vyšetrenie aj dve hodiny,lebo sestricky sa nedohodli,zabudli, skrátka som sla k inému po listok,a od nového mesiaca som uz bola inde....
Súhlasím,ze dobrých lekarov je malo, ale tu konkrétne u pediatra sa to mení ,lebo pacienti prestupujú k lek.pre dospelých, odsťahujú sa atd....cize len si to obvolat.

mikadooo
21. apr 2022

Nie nestalo. Ale stalo sa mi že dr bola nepríjemná priamo ku mne. Kožná, nie detská. Nič jednoduchšie ako prejsť k inej... 🤷. Plus dostala odomňa aj recenziu, kde som popisala jej spôsob liečby a komunikácie. (A zistila som že tak pekných 90% pacientov s ňou malo problém). Odvtedy si vždy najskôr vyhľadávam recenzie na dr až potom si vyberiem.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborachors
22. apr 2022

@dominidi My Slováci sme bohovski. Miesto toho aby si napísala, aj anonymne, sťažnosť s podpisom tím pacientov za tú a tu doktorku a ze mas svedkov (aj keď nemáš) tak tu píšeš na koňa a Slovensko je v zas tam kde bolo nic sa tu nikdy nezmení keď ľudia si zakydaju a ide sa dalej... A to platí pre vas všetkých co tu vyplakavate miesto toho aby ste dali podnety a riešili vasu nespokojnost. Ide to z vašich peňazí tak to riešte.

dominidi
22. apr 2022

@barborachors preco by som mala pisat staznosti na lekarku, ktorej niesom pacientka a nemam s nou osobnu skusenost? Ak by sa takto choval moj lekar, alebo by som nebola spokojna s jeho pristupom/postupom, tak to riesim. Lekarov, s ktorymi mam osobnu skusenost vzdy rada ohodnotim, ci uz pozitivne alebo negativne. Nevidim ale dovod pisat staznost za tim pecientov, kedze niesom pacient. Kazda mame pravo a narok vybrat si lekara.

victory7897
4. nov 2022

@barborachors klasika ,kopu reči a keď dôjde na niečo každý len sedí a robí sa,že nevidi , nepočuje..