čo mám robiť, ak nesúhlasím so sprístupnením bytu na tieto účely vybraným konkrétnym osobám? ide o osoby, ktoré v bytovke bývajú, teda bud predseda SVB alebo nejaký jeho zástupca - člen rady svb. ja nežijem v byte, ale vlastním ho a neviem sa celkom zorientovať. jednoducho povedané, neželám si, aby sa mi trepali do tohto bytu tí ľudia, ktorí tam aj bývajú, som ochotná sprísupniť byt nezainteresovanej osobe, dá sa to? neviem, možno človek, ktorý to robí a má to na starosti v tom bytovom podniku napr. môžembytový podnik žiadať o takú osobu? je to reálne? či kto to má v nápni práce prioritne?
@anita6666 tak zavolaj priamo do firmy, ktorá má na starosti tieto údaje... vodu vám niekto dodáva, rovnako tak aj tie merače na radiátory niekto montoval...
radiátory u nás štandardne odpisuje domovníčka so susedou, ale akurát som v tom termíne nebola doma, volala som priamo na linku tej firmy, ktorá to zabezpečuje, poslali nejakú pani od nich...
vodu u nás napr. stačí na lístok napísať hodnoty merača a nechať vo dverách alebo domovníčke do schránky, to isté aj s plynom... elektromer máme na spoločnej chodbe...
ale to môže mať každý inak, preto ti radím, aby si si zavolala priamo dodávateľovi tej ktorej energie a dohodla sa priamo s nimi...
@anita6666 zavolaj si priamo do elektrární / plynární / vodární a dohodni sa s nimi, oni ti budú vedieť najlepšie povedať...