Odpálené sim karty v priebehu krátkeho času

Včera o 09:06

Ahojte. Prvý krát sa mi odpalila sim karta pred cca 4 mesiacmi, to bolo ale pochopiteľne mala pár rokov. No lenže teraz zase, nechápem tomu. Za ani nie 4 mesiace ju mám odpalenu zase, skúsila som ju dať aj do iného telefónu a vôbec mi ju nechce načítať. Stretol sa s tým niekto ? 🫣

niekto2hy
Včera o 09:09

A ked si ju vyberala z telefonu,drzala si sa radiatora,aby si vybila staticku elektrinu?

autor
Včera o 09:11

@niekto2hy si robíš srandu alebo to mám naozaj urobiť ? 😁

niekto2hy
Včera o 09:16

Nerobim si srandu,staticka elektrina je.Napr.ked si obliekas vlneny pulover,alebo davas ciapku tak niekedy sa ti dvihaju vlasy,alebo sa niekoho dotknes,tak ho ,,kopnes".Mozno si zle vlozila Simkartu,mozno su kontakty zoxidovane - pouzi obycajnu gumu na gumovanie... A mozno je to zla seria kariet.

autor
Včera o 11:31

@niekto2hy skúsila som všetko čo si napísal a nič. Pravdepodobne je už zdochnuta 🫣 no nič. Zajtra pôjdem k operátorovi ale od veci .. nasrata som.

niekto2hy
Včera o 11:47

V nakupnych centrach su aj v nedelu,pokial to nie je virtual,

autor
Včera o 12:25

@niekto2hy áno viem. Ale u nás vo Zvolene v Európe nie je O2 a do BB sa mi kvôli tomu naozaj nechce. Radšej počkám uz do zajtra 🫣

niekto2hy
Včera o 12:47

Vybav si esim,pokial to telefon podporuje,pripadne ked je dualny telefon,pouzit adapter.