Ahojte, objavila sa mi v aplikácii Packeta zásielka, o ktorej nič neviem, odosielateľ SK-client. Poznáte to niekto? Google nič neobjavil. Je to aj zadané na pobočku relatívne blízko ku mne, ale takú, o ktorej som ani nevedela, určite som tam neobjednala, mám jednu, kam chodím. Je to bez dobierky. Chystám sa cez deň zavolať, ale kým sa pustím do vyvolávania na zákaznícku, tak skúšam, či to nepoznáte.
@frenciatko aj mne to dnes prislo....co to je?
Cina
@frenciatko dakujem
Ahoj... dnes se mi stalo téměř to samé u nás v ČR... zásilka od SK-client na mou starou adresu k rodičům, zaplaceno a jen převzít...já nic neobjednávala a ani nikdo z rodiny... volala jsem na servis Zásilkovny a tam mi řekli ať balík nepřebírám, že je to podvodná firma a doporučili neklikat na nic v e-mailu pokud dorazí, je možnost, že není od nich a jen tak vypadá
Ak ste si objednali nieco z Ciny, to bude to.
@lili1313 objednaný tovar z Číny.
Tak nakonec je to objednávka z Wish... tady to normálně dováží Česká pošta, takže nás to docela překvapilo... zvláštní je, že Zásilkovna doporučuje balík nepřebírat 🤷
Dievcata ak objednavate nieco z Ciny, napr.Aliexpress alebo Wish, Joom, Ebay..tak to bude nejaky tovar od nich, nakolko tovar zvykne chodit cez slovensku postu, po novom aj kurierom Packety alebo inej spolocnosti
Tiez som si nasiel takyto balicek SK-Client a bol to regulerny balik z Ciny. Oni uz davnejsie zacali vyuzivat Zasielkovnu ba dokonca DPD ci GLS
Je to z Číny, objednaval jsem ze Sheinu.
Vždy mi to přišlo domu, tentokrat takhle.
Ahoj, mne sa to objavilo dnes. Uz Ti to prislo? O co ide?