Odobratie prváčika. Sme vážne ešte ľudia?

jabadaba
18. máj 2016

Po dnesnom vzhliadnuti videa suroveho odobratia malickeho prvacika pocas vyucovacieho procesu uz o tom vazne pochybujem? Menime sa s najvacsou pravdepodobnostou na totalne obludy, ktorym su viac zakony ako city. Posliapavanie malych detskych dusiciek zacina byt trendom hlupych dospelych, ktori si nevedia sami so sebou rady v zivote a deti zneuzivaju na boj, vydieranie a manipulaciu. Tu je video, ja osobne mam z neho otrasny zazitok! Cynizmus zvitazil, konanie a jednanie uradnika zo socialky je ako zly sen! Posudte same....:(((

Tato tema je aj apelom na tzv. rodicov, ktori sa zeru ako prasce medzi sebou a nestitia si k tomu vypomoct deptanim vlastnych deti! Mili dospeli, zamyslite sa nad sebou a nad svojim konanim. Deti potrebuju lasku. Nemozu za to, ze vy to v zivote neviete!

http://www.hlavnespravy.sk/hororove-odoberanie-...

pribinak
18. máj 2016

Vsetci nenadávajú na úradníka a sociálnu pracovníčku, ALE CO CHORE ROZHODNUTIE krajského sudu, ktory zrušil rozsudok okresného prvostupnoveho sudu a dieta ZVERIL akoze mamičke ?????
Osobe, ktora cele tehotenstvo pila, fajčila, fetovala a dieta je vlastne výsledkom prostituovania
Dokonca podstúpila interupciu, len sa pre anomáliu nevydarilo?

Sud dieta zveril osobe, ktora ho opustila!!!!!

Meno sudcov by mala poznať verejnosť!!!!! Aby sme vedeli, akých odborníkov platíme z našich dani !!!!!

dominika6
18. máj 2016

@jabadaba
to video nefunguje

pribinak
18. máj 2016

@dominika6 pozri si nový cas, tam video funguje, aj aktuality, inak je to hrozne, ja som to nevydržala cele počúvať

mawka
18. máj 2016

@pribinak presne. babka sa o maleho starala celych 7 rokov a zrazu si mamicka zmyslela, ze moze mat na dieta vo svajci pridavky, tak pod ho. a prijebany sud zveril dieta jej, lebo matka ma vacsie pravo na syna. pravo? kde bola 7 rokov? chce se mi blejt!

jabadaba
autor
18. máj 2016

@pribinak ano, som za, aby meno sudkyne bolo verejne zname! Ale! Ten uradnik je co? Totalny odlud? Na videu je jasne pocut jeho otrasne spravanie! Este ho ucitelka musela napomenut, ze ani nepozdravil, rovno vtrhol do triedy a zacal "uradovat"!!!! Ked je zruda sudkyna, moze byt clovekom snad aspon ten uradnik alebo su z jedneho cesta?

jabadaba
autor
18. máj 2016

@dominika6 ale funguje, teda mne fungovalo. Je nizsie v clanku, nie v jeho uvode.

jabadaba
autor
18. máj 2016

@mawka uz som kontaktovala milu pani poslankynu z ludskopravneho vyboru, ludia nesmu mlcat, inak to tu naberie uplny standard!

jabadaba
autor
18. máj 2016
mawka
18. máj 2016

@jabadaba najhorsie, ze normalna matka ma stiahnutu prdel zo strachu, aby ju neriesila socialka len co na dieta zvysi hlas a kadejake kurvy, co sa vykaslu na dieta si potahuju nitkami ako sa im paci. a vsetci im vychadzaju v ustrety, lebo pani stetka sa spamatala. neviem no, skor by som prisudila maleho babke a ju by som este riesila, ze opustila dieta. tak ale to som ja, bohvie ako to tam so sudkynou a spol bolo. mozno nejaky uplatocek aj na socialke a vybavene.

jabadaba
autor
18. máj 2016

@mawka jednoznacne mas pravdu mawka. Vnimam to rovnako! Mne je do revu, neviem sa po tom videu ukludnit. Presne tak, slusny clovek sa klepe od strachu, ze sa rozculi, nakrici a nejaka agilna chudera to ohlasi a tuto promiskuitna ....nemozem to ani napisat.....a zrazu vsak vsetci cusia, Vsetci co utekaju udavat na socialku su tichucko!!! Ja som uplne hotova z tej bezmoci, sama by som to dieta drzala a nepustila. To je hrozne....som zvedava ci sa tym budu poslanci zaoberat! Podnet maju!

dominika6
18. máj 2016

@pribinak
@jabadaba
baby... trasie ma... ☹ ☹

dominika6
18. máj 2016

predpokladám že to už beží všade v správach a možno nejaký aktívny novinár pomôže babke....dúfam...

ervenka
18. máj 2016

No na facebooku jeho matky su vesele a stastne fotky rodinky. meno matky- Blanka Gregušová mozete sa aj vy posriet na stastnu rodinku. A vsetci jej kamarati su stastny, ze dieta patri ku mame. hmmm, ale takym sposobom????

dominika6
18. máj 2016

@ervenka
pozrela som...hrá sa na matku roka a žne 5 min. slávu...feťácka št...a...joooj nervy...

jabadaba
autor
18. máj 2016

Dobra sprava - konecne zacali konat politici a poslanci!!!!

http://www.topky.sk/cl/10/1548247/Skandalozny-p...

jabadaba
autor
18. máj 2016

@dominika6 ziram z toho jej f...buku....aky heppyend a uzasna rodinka....neuveritelne. Ale slusnym sposobom to riesit nevedela? Matka roka, skutocne!

gretocka
18. máj 2016

a to akoze ten pan zo socialky si to video nahral a potom ho pustil do eteru?
Kazdopadne je hrozne, ked musia byt deti svedkami a co viac ucastnikmi takychto otrasov.... suhlasim, ze v prvom rade by sa malo revidovat rozhodnutie vydat chlapceka "matke" ktora sa onho sedem rokov nestarala a skumanie celej rodinnej situacie. Sedemrocny chlapcek uz by mal dostat pravo vyjadrit sa u koho a s kym chce byt a ak by s matkou chcel byt, urcite by nebol potrebny takyto sudny vykon....
Socialny pracovnik by mal z mojho pohladu byt psychologom detskej duse a cely tento "vykon rozhodnutia" v takejto podobe ako to nazyvaju je chory....

A absolutny suhlas s uvodnym prispevkom... ludia spamatajme sa - hlavne ako rodicia. Nase deti potrebuju na svoj rozvoj podnetne a pokojne prostredie a nie pohadzovanie, intrigy a sudne rozhodnutia.

gretocka
18. máj 2016

inak netusim kde je pravda, lebo na poslednej fotke jeho mamy na facebooku ten chlapcek vyzera stastne....
trochu sa obavam ci toto zas nie je jedna z tych nafuktnutych kauz, ktorou si niekto z nasich mocipanov prihireva polievocku...
no nech je to tak ci onak, dviha to varovny prst nad sudy, socialky a v neposlednom rade na nas rodicov....

mawka
18. máj 2016

@gretocka to, ze nacvakas par fotiek a ze sa dieta usmieva este neznamena, ze je tam vsetko v pohode. ved preukazatelne sa matka o neho nestarala a ze prisla raz za cas a vzala ho na vylet, narobila fotky, aby mala kryty chrbat, no to je teda terno. su matky skvele a nechodia na vylety a teraz co? zato, ze nemaju fotky s detmi na vyletoch ich budeme posudzovat ako divne?
tato zena fetovala, fajcila, chlastala, kurvila sa pocas tehu, po 4 mesiacoch sa na dieta vykaslala a teraz ho chce zrazu naspat. to je akoze ok? lebo ma púekne fotecky na fb? 😕

sabina1975
18. máj 2016

Tak neviem pozrela som jej fb a ten chalan nevyzera ze je nestestny ved na foto je to vysmiate chlapca

sirinka
18. máj 2016

Sposob odobratia chlapca je otrasny. Ked by aj bola matkav prave, urcite by sa odobratie nemalo odohrat takto.
Druha vec, pozna niekto z vas realne tu zenu? Naozaj by ma zaujimalo, ako toje v skutocnosti. Tazko sudit, podla videa chlapec skutocne nema k matke nejaky extra vztah. Ospravedlnenie, ze sa tak spraval, lebo bol v strese neobstoji, dieta v strese naopak ochranu matky vyhlada. Druha vec je, ci skutocne nebol ovplyvnovany babkou proti matke.
Fotky na FB su uplne cerstve? Viete niekto, kto a kedy ich fotil?
Mala tato mamicka aj predtymto"zakrokom" taketo krasne fotky so synom na FB?
A co biologicky otec? Je znamy alebo je chlapec bez otca. Aky ma ten nazor na celu kauzu...

gretocka
18. máj 2016

@mawka nie neuzatvaram nic z dvoch fotiek, len pisem, ze vsetky jej tu nadavate do vsetkeho mozneho....
na tom videu sa maly mamy nechce ani chytit a odist s nou, na fotkach jej dava pusu....
pod jej prispevkom tam pise kopec jej znamych, ktori sa tesia ze je maly pri nej

ja len hovorim, ze je tazke odsudit ju, uradnika, sudkynu alebo podobne len na zaklade medialnych info, lebo zial, ja osobne uz dnes mediam neverim ani pismenko a tato tema je natolko citliva v ociach sirokej zakladne ludi, ze je velmi lahko manipulovatelna....

ak je tu niekto kto danu rodinu pozna osobne, tak to je relevantny nazor, ale tak ako sa stastne dieta nepozna z dvoch fotiek, tak sa ani nepozna rodinna situacia z jedneho clanku, ktory vydal bulvar...

mawka
18. máj 2016

aj moje deti su vysmiate na fotkach so svojim otcom a byvat by tam nesli ani za boha. nesudte podla par fotiek, ktore si niekto nastajloval ucelovo, aby posobili ako stastna rodinka. chlapec moze mat matku rad, ale zit s nou ocividne nechce a neveri jej. na videu mu hovorila ze pod, ideme za babkou a neveril jej to. asi vie preco. a mimochodom, matka sa v takej situacii chovala dost chladne. si to prejdite este raz, ziadne emocie, nic. normalna, milujuca matka bude dieta chlacholit a hlavne to vyriesi inteligentne tak, ze si da doviest dieta do riaditelne a nebude sa dobrovolne zucastnovat na takomto masakri detskych dusi!
sa spamatajte, zeny. kvoli jednej fotke ste schopne uverit, ze tam je vsetko v priadku. nie, nie je.

mawka
18. máj 2016

@gretocka v diskusiach na webe komentuju aj ludia, ktori ich poznaju. a kozelova o tom pise na blogu a ma pri sebe materialy. tak hadam, ked sa to riesi a ma to pri sebe, nebude pisat hovadiny. sa spamataj. ty vlastne obhajujes matku kurvu, ktora sa vykaslala na dieta a nestarala sa on... iohromne

http://monikakozelova.blog.sme.sk/c/418647/male...

sirinka
18. máj 2016

@mawka a co pisu ti, ktori ich poznaju?

mawka
18. máj 2016

@sirinka z bola kurva predtym aj potom, ked sa maly narodil. aj ze fetovala a ze babka sa celu dobu starala. dobre si precitat ten blog, co som dala link, tam je aj uvedene, ze bol poruseny zakon, ze dieta sa vyjadrilo, ze chce byt so starkou, ale soc. pracovnicka to zaprotokolovala inak, atd.. zaujimave. velmi.

dominika6
18. máj 2016

@jabadaba
Tomanovú by mali vyraziť na fleku...tupaňa...

gretocka
18. máj 2016

@mawka nie, ja nikoho neobjahujem, blog som necitala, pozrela som si len tuto temu a ked tam niekto napisal, ze ma fb stranku, pozrela som si tu.....

neobjahujem matku - tiez tvrdim, ze ak ma maleho rada, k takemuto zakroku by neprikrocila, lebo toto je pre dieta likvidacne....

len mi stale vrta hlavou ako sa to video dostalo von na verejnost, ze ten uradnik nieco sam nataca kde sa sprava povedzme nie uplne korektne a potom to pusti von.... alebo to vyniesol niekto iny zo socialky.... z tohto pohladu sa mi to zda ako ucelovo vytiahnuta kauza aby sa zas rozburili vody verejneho komentovania.

sirinka
18. máj 2016

@mawka ten blog som uz citala, priznam sa, ze tieto info som tam nenasla, asipribudli nejake nove reakcie. Pevne dufam, ze sa kompetentni teraz na to nevyseru a chlapec bude tam, kde mu bude naozaj dobre. Aj ked otazka, kde stari rodicia urobili chybu pri vychove vlastnej dcery, aby to nezanedbali aj u vnuka.

jabadaba
autor
18. máj 2016

nech je matka aka chce, ale ako sa vravi bez vanka sa listok nepohne...kazdopadne to co sa udialo bolo odsudeniahodne a trestuhodne tyranizovanie dietata a nielen toho konkretneho, ale aj ostatnych deti ucastnych v triede. Chvalabohu sa tym idu zaoberat politici, toto nemoze nechat chladnym nikoho.

Hypoteticky - ak by slo len o spory matky s dcerou - toto je sposob ako to riesit??? V zakladajucom prispevku som preto apelovala na rodicov, aby si tymto krutym sposobom nevybavovali ucty s kymkolvek! Dieta nie je vec, je to ziva bytost! K tomuto dietatu sa vsak uradnik spraval ako k veci! Zavelil ideme a basta! Preco? Lebo prikaz! Co su toto za sposoby? Tu sa ideme s prepacenim posrat nad kazdym krivym pohladom na ilegalnych migrantov, ktori pozuju teatralne vo vode plnej fotoreporterov, ale deti nase nechame kludne tyrat horsie ako za Gestapa!