Ak máte niekto skúsenosť, čo sa najviac oplatí cenovo ale aj kvalitou. Stravu odoberať z podnikovej jedálne , nejaká lacnejšia donáška alebo zaplatiť nejakú súkromnú osobu aby varila? Pre rodinu, jedno 5 ročné dieťa dvaja dospelí, v podstate len obed. Večera -raňajky budú suché alebo len také rýchlovky... Mne sa pozdáva zaplatiť nejakej pani, možno mamičke na materskej , dôchodkyni, muž by zase chcel donášku každý deň riešiť čo mne príde asi najdrahšie..
Niektore skolske jedalne vydavaju aj balenu stravu, tak si to zisti ako ty vyjde cenovo. Len to treba ist vyzdvihnut v case obeda. Tak isto sa balena strava da vyzdvihnut v restauraciach, nemusi ti ju kurier doviezt.
Domace bude tiez drahe, plus logistika vracat a brat nove nadoby... a ci sadnete "chutami" stylu varenia danej mamicky/pani je tiez otazne...
@mikadooo nie, ja chcem kvalitu odpovedajúcu cene 😅 nie sme nejako extra vyberaví, zjeme väčšinu vecí, ale zas predražené to byť nemusí. Nepotrebujem každý deň panenku za 15€.
To ani srnka netusi za aku sumu zozenies nejaku pani na varenie. Ina suma bude vo velkom meste, ina niekde v malom.
Na dotovanu stravu narok nemate, takze len plna suma menu a ta je od 6 do 12-15eur na osobu.
Ja som objednávala obedové menu po 5,90€ a ešte som objednala jedno menu - sladký koláč pre všetkých, keď som išla k lekárovi alebo mala veľa písať.
Čiže chcete kvalitnú stravu za málo peňazí? 😄 Nuž, hmmmm🤔. Ťažko radiť. Asi najväčšia šanca bude, že nájdete mamičku, ktorá vám sadne. Jedáleň vaše nároky zohľadňovať nebude, takisto donáškové služby. Takže jedine nejaká individuálna konzultácia s podobne chuťovo naladenou osobou.