Odoberanie stravy jedáleň, donáška - súkromná osoba

19. mar 2023

Ak máte niekto skúsenosť, čo sa najviac oplatí cenovo ale aj kvalitou. Stravu odoberať z podnikovej jedálne , nejaká lacnejšia donáška alebo zaplatiť nejakú súkromnú osobu aby varila? Pre rodinu, jedno 5 ročné dieťa dvaja dospelí, v podstate len obed. Večera -raňajky budú suché alebo len také rýchlovky... Mne sa pozdáva zaplatiť nejakej pani, možno mamičke na materskej , dôchodkyni, muž by zase chcel donášku každý deň riešiť čo mne príde asi najdrahšie..

mikadooo
19. mar 2023

Čiže chcete kvalitnú stravu za málo peňazí? 😄 Nuž, hmmmm🤔. Ťažko radiť. Asi najväčšia šanca bude, že nájdete mamičku, ktorá vám sadne. Jedáleň vaše nároky zohľadňovať nebude, takisto donáškové služby. Takže jedine nejaká individuálna konzultácia s podobne chuťovo naladenou osobou.

viestta
19. mar 2023

Niektore skolske jedalne vydavaju aj balenu stravu, tak si to zisti ako ty vyjde cenovo. Len to treba ist vyzdvihnut v case obeda. Tak isto sa balena strava da vyzdvihnut v restauraciach, nemusi ti ju kurier doviezt.

anjelicek26
19. mar 2023

Domace bude tiez drahe, plus logistika vracat a brat nove nadoby... a ci sadnete "chutami" stylu varenia danej mamicky/pani je tiez otazne...

autor
19. mar 2023

@mikadooo nie, ja chcem kvalitu odpovedajúcu cene 😅 nie sme nejako extra vyberaví, zjeme väčšinu vecí, ale zas predražené to byť nemusí. Nepotrebujem každý deň panenku za 15€.

natalka13
19. mar 2023

To ani srnka netusi za aku sumu zozenies nejaku pani na varenie. Ina suma bude vo velkom meste, ina niekde v malom.
Na dotovanu stravu narok nemate, takze len plna suma menu a ta je od 6 do 12-15eur na osobu.

mpg
19. mar 2023

Ja som objednávala obedové menu po 5,90€ a ešte som objednala jedno menu - sladký koláč pre všetkých, keď som išla k lekárovi alebo mala veľa písať.