Baby neviete náhodou odkedy sú tie trhy a obchody v Poľskú otvorené? Chcela by som si ísť pozrieť kočík 😉 tak aby som tam necestovala zbytočne 😉
Kazdu sobotu rano v Novom Targu su tam dve velke trznice a este vacsi vyber kocikov nez v Jablonke 🙂 Jablonka to je len vycuc...tie trhy su skoro rano od 7dmej doobedu potom to balia
@ivanka12311 ano to viem len jedna pani tu pisala nedavno ,ze maju to mat po novom roku zatvorene pisala tam aj do kedy a nepamatam si ten datum,skusala som ten prispevok najst ale nenasla preto sa pytam ze odkedy tam zas budu 🙂 a maju tam aj iné veci pre deti okrem kočíkov? 🙂
@ewicek11 to je tam okolo tej vody ? 🙂
@3dominika3 "NOWA TARGOWICA/NOVÁ TRŽNICA pozýva na tradičný jarmok v Nowom Targu vo štvrtok 29.decembra v tradičnom čase. V sobotu 31.decembra bude jarmok rozsahom menší a určite kratší ako v bežnú sobotu. V nedeľu 1.1. jarmok ani moto burza nebude.
V novom roku vás na jarmoky a moto burzu pozývame opäť v tradičných časoch! Ďakujeme za porozumenie."
Holky byw oplati sa tam este chodit ved kocik za ca 300e kupite aj u nas a mate este i zaruku ...
@emma84 vieš kebyže mám možnosť za tu cenu ho kúpiť u nás tak nejdem tam bohužiaľ☹ u nás sú tie kočíky po 500 eur a to.su ešte dovezené z Poľska ...A cez net nemám.odvahu objednávať
@3dominika3 veď si ho pozri v obchode a potom ho nájdi niekde lacnejší na nete.
@3dominika3 ano maju tam aj ine veci pre deti 🙂 My sme tam boli pred sviatkami zavcasu v sobotu rano sli sme na vianocnu vyzdobu a nakoniec sme prisli s bundou sladkostami a nozmi 🙂 nemyslim si ze to maju zatvorit v Targu su dve tie trznice a oni z tych trhov ziju
@ivanka12311 jej ďakujem veľmi pekne 😉 pôjdem pozrieť tento týždeň😝
@3dominika3 teplo sa oblec, ja ked som tam isla tak mi az slzicky od zimy po lici stekali..a ked som si vybrala bundu hned som ju aj obliekla lebo ja som prisla v kabatiku...ten skoncil hned plesnuty v kufri auta 😝
Chcem sa opytat trhy v Jablonke su v ktore dni viem ze v stredu, cez vikend niesu? Chcela by som tam ist pozriet kocik znacky Riko Brano Ecco a veci pre male. Viete mi poradit?
V Jablonke su aj v sobotu,vecicky pre male urcite kupis,maju vela,vela, a aj kocare ale neviem akej znacky.....😉
Ahojte kocky, neviete ci su trhy v Polsku aj cez tyzden?' Isli by sme z vychodu...Dakujem
V Jablonke sú v stredu a v sobotu,keď je veľmi škaredé počasie balia skôr okolo 12-13hod už tam nikoho nenajdete😨
Ahojte, chcem sa spýtať či bol niekto z vás v Nowom Targu aj v nedeľu? Na nete je písané, že majú otvorené aj v nedeľu, ale čítala som, že majú mať v Polsku zákaz nedeľného predaja, vraj budú obchody v nedeľu zatvorené. Tak či tam niekto bolo tento rok v nedeľu, aby sme tam zbytočne nešli, keďže to máme až 350 km. Ďakujem za info.
V nedeľu nie je klasický trh ako v sobotu. Sú tam síce predajcovia, ale je ich veľmi málo.
Ahojte, ako to vyzera na trhu v nedelu? Chceme oblek a spolocenske saty. Najdeme tam nieco??
Štvrtok a sobota 6.00-15.00,nedeľa 7.00-14.00
Náhodou teraz niekto bol na trhoch v Poľsku? Nový Targ alebo smer na Duklu,,nespomínam si ako tam sa volá....🤔😒 ....chceli by sme ísť v sobotu, no len či budú mať otvorené a či tam sa vôbec oplatí ísť.... (Slávnostné šaty, šaty na 1.sväté prijímanie)
Štvrtok, sobota 7.00 - 15.00, nedeľa 8.00 - 14.00, v nedeľu je trh menší a dominuje autoburza, volá sa to Nowa Targowica je to v Nowom Targu, do konca marca je to take trochu zimne a potom sa zase rozprudi obchod viac. Šaty na 1. sv prijímanie nie sú až tak obľúbený tovar nakoľko v Poľsku deti nechodia na prijímanie takto oblečené.
My chodime iba do Jablonky cez Oravu a tam su vzdy v stredu a v sobotu od skoreho rana.....
Predavaju tam aj kociky 😉