Odišiel mi kamarát

14. máj 2022

Chcem len vyliat srdce, ako anonym. Posledne dni som si myslela, ze zijem mimo reality, ze on to jednoducho nemohol urobit, musi tu este byt, este ho cakal cely zivot, nova laska.... Ale on tu uz nie je. Clovek, ktoreho poznas 25 rokov, mal rad zivot, presiel si vselicim, ale vzdy mal chut zit. Tak preco teraz nie? Tak velmi, velmi luto mi to je ....

tosomja
14. máj 2022

Stáva sa, nie každému vidíme do hlavy a nie každý sa dokáže zveriť s ťažobou druhému.
A čo sa stalo?

autor
14. máj 2022

@tosomja vzal si sam dobrovolne zivot, kvoli sklamaniu z lasky

fadama
14. máj 2022
dzulli1980
14. máj 2022

Každý má psychiku nastavenú inak ... niekto nad problémom mávne rukou, iný sa ním vie zožierať a trápiť veľmi dlho, niekto inú cesto, ako "odísť", nevidí ... poplač si, daj to zo seba von ... jemu už nepomôžeš, sám si zvolil cestu ... Ty sa pozeraj dopredu ... taký je život.

zooeynka
14. máj 2022

Mne je luto jeho rodiny....lasku by stretol skor ci neskor opat. Skratova reakcia :/

tosomja
14. máj 2022

Veľmi dobre to poznám keď si niekto vezme život pre lásku.

selest
14. máj 2022

Je mi to luto, bolo to jeho skratove rozhodnutie.. poznam to, dlho som bola nahnevana ze to urobil, ze som neurobila viac atd..Casom to preboli, pochopis ze kazdy mame slobodnu volu a zial toto bola ta jeho..

berenika39
14. máj 2022

Velmi, velmi mě to mrzí. Zažila jsem stejnou situaci a poznamenalo mě to. Osud. Prostě život - i když si ho vezme....drž se.

savanna
14. máj 2022

Tazko posudit, preco si vzial zivot. Vzdy je to omnoho komplexnejsie, ako sa na pohlad zda. Moze to byt sklamanie z odmietnutia, ale v skutocnosti za tym moze byt ovela viac, tazke detstvo, neprijimajuca atmosfera v rodine, nasilie, cokolvek, jednoducho tazky osud, ktory ho priviedol k tomu, ze sa tak velmi naviazal na partnerku. Nemozeme nikoho sudit, preco to urobil, lebo zvycajne vidime len spicku ladovca jeho osudu.

zdena1990
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mapypotkancek
15. máj 2022

Tiež prezivam niečo podobné, tiež známy môj odišiel dobrovoľne (dôvod neviem), skvelý skvelý chlap to bol.... Stále naňho myslím, odkedy som sa to dozvedela.

heleninamama
15. máj 2022

Mnohé deti sú dnes psychicky slabé, zvyknuté, že všetko ide, rodičia ich chránia pred realitou, vždy všetko vyriešia, všetko vždy dostanú a potom sa nevedia vyrovnať s neúspechom. Mužovho kamaráta jediná dcéra si takto siahla na život v 17ke kvôli chlapcovi, ktorý ju odmietol, lebo sa mu nepáčila. To dievča pritom malo všetko - milujúcich rodičov, viac ako dobré finančné zabezpečenie, výbornú školu, zaistenú budúcnosť... Nikto to dodnes nechápe.

cacianka
15. máj 2022

@zdena1990 ten 21 r. ? Mama Tereza ?

zdena1990
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. máj 2022

A kupuju sa na rozlucku kvety, ked vlastne bude na obrade len urna s popolom?

cacianka
16. máj 2022

Ako cítiš, áno je to vhodné, malá kytička by bola vhodná, alebo 1 ruža