Odhaľujúce fotky na internete - čo bu na to povedali vaši muži?

brna1989
23. apr 2020

Ahojte ženy, dám trošku odľahčenú temu.dnes som bola na Instagrame a jedna kočka (mamina, čož je jedno, nie je dôležité, či má alebo nemá deti) pridala fotku v plavkách.
Samozrejme takú pohľad zhora ,aby jej vynikli prsia a zadok a proste krivky, postavu má krásnu. Ďalšiu fotku pridala v krásnom spodnom prádle s popisom, že manžel má dnes narodeniny, tak si už darček vybral. Ženy jej tam komentovali , že či jej manželovi nevadí, že sa takto fotí na internete,že ich manželom by to teda vadilo.
A ona odpísala, že to ťa teda manžel drží skrátka.
Moja otázka znie, vadilo by vašim polovickam, keby ste sa fotili v plavkách a spodnom prádle na internet?
Môjmu mužovi určite áno.Ako je to u vás?
Riešia to vaše polovičky alebo im je jedno, čo fotíte na net.

c_est_la_vie
23. apr 2020

@brna1989 podla mna podla zameru. Mojmu muzovi by nevadila napr funny fotka v plavkach z dovolenky. Ale nejake zamerne sexy pozicky v bielizni by mu vadili v zmysle- co si dokazuje?

Nastastie, ja som toto nerobila ani za slobodna 🙂

kiki68
23. apr 2020

Mojmu by to velmi nevadilo, on to berie tak, ze ved nech sa pozru, co ma on doma. Ale on nie je vobec ziarlivy. Asi by som skor ja riesila to, ze kto to vsetko uvidi. Ale keby som tak nejak znama tym, ze som taka sexy cica mica z instragramu, tak by to bolo take dost akceptovane. Mna par ludi uz dokonca prosilo, ze by sme nafotili nieco taketo s muzom. Kedze on je podla mna krajsi ako ja 😀

dollyzv
23. apr 2020

Môjmu by to tiež vadilo keby také foto Hádžem na net..hoci som také fotky nezdieľala ani za slobodna 🤣

brna1989
autor
23. apr 2020

@c_est_la_vie ani ja som nikdy nebola typ, ukáž rici cici a to mám chudu postavu.nikdy som sa tak nefotila . Nemám vôbec na mysli klasické dovolenkové fotky v plavkách, to je normálne aj pre mňa.to by mu nevadilo.ale také tie pózy nasilu fotiť partie typu , milujem svoje nové plavky, ale všetci pri pohľade na foto neriešia plavky ,ale rici a cici bijúce do očí 😁😁

brna1989
autor
23. apr 2020

@kiki68 a vieš čo, s mužom by mi to vôbec nevadilo, fotky , kde by bol aj on.ale sama sa pretrčat, no čo ja viem 😆

janinah
23. apr 2020

Nikde na nete nemám svoje fotky ani fotky detí.Podobné fotky mi prídu megatrápne.Manžel by to ani neriešil,je mu jedno čo by som kde ne/dala,vie,že som normálny inteligentný človek ,zodpovedný sám za seba.A nijaké fotky cudzích ľudí ma v podstate nezaujímajú.Nerozumiem ženám,ktoré majú čas na MK,FB,Instagram a neviem čo všetko ešte existuje...a poriadny koláč nevedia/nechcú doma rodine upiecť.Ale ich vec.

kiki68
23. apr 2020

@brna1989 ako ja som take nafotila jemu, ale ze by som tuzila to davat na instagram...

brna1989
autor
23. apr 2020

@janinah ale to si trochu podkopala aj seba , nie? Veď aj ty si na MK...
Ja tiež sledujem siete, baví ma to , je to môj relax a domácnosť mám zvládnutú.
A dokonca som aj inteligentná .

kiki68
23. apr 2020

@janinah ja milujem pecenie, takze casto hodim skor kolace na instagram 😂

janickacrazy
23. apr 2020

@brna1989 mojmu by to určite vadilo a ja by som tam také fotky ani nedala, podľa mna je to trochu od veci, ale tak každý sme nejaký 😂

brna1989
autor
23. apr 2020

@kiki68 tak to je o inom.ja som nenafotila , ale aj podľa mňa taketo fotky majú ostať doma.ale to je len môj názor, možno mi tu niekto napíše, že čo riešim , veď to je normálne.

brna1989
autor
23. apr 2020

@kiki68 🤷😅😂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brna1989
autor
23. apr 2020

@zazvorka87 no tak nejak 🤷😆

nika_m
23. apr 2020

Mozno presne viem koho tymto prispevkom myslis 😅 tiez danu mamicku sledujem, ano ma peknu postavu ale ta fotka v spodnom pradle aj mna prekvapila :D len neviem ci nie je ona aj modelka? 🤔 Ak teda myslime rovnaku cešku v cervenom pradle, ktore asi bezne pod trickom nenosi vela zien 🤷😁 kazdopadne mojmu muzovi by to asi prekazalo a ja sama by som taketo fotky na soc siet nepridala :D ale tak u tych "instagramovych celebrit" je to asi normalne, ze 55tisic jej sledujucich ju vidi v takomto pradle 🤷🤷

janinah
23. apr 2020

@brna1989 ano.len na mk som viacmenej kvoli bazaru a este dbom skupinam kde .myslim.celkom uspesne pomaham ludom.ktori to potrebuju

janinah
23. apr 2020

@kiki68 tiez dost peciem...ale nedam ani sekundu času to akosi aranzovat.fotit a pridavat...ale ak ta to bavi.tak 100x lepsie ako svoje telo vystavovat...

brna1989
autor
23. apr 2020

@nika_m presne tu mamičku myslím 😂 keď začínala s IG, niečo takéto na jej profile nebolo 😂😂 mňa len zujimal názor, či by to polovičkam vadilo alebo je im to jedno.len tak , zo zvedavosti.vie. že MK je viac menej na pomoc , ale prečo nie aj trošku menej zložitá tema 😁

kiki68
23. apr 2020

@janinah ako ja to davam, lebo na na to ukecali kolegyne a kamosi. Ako ne furt, ale ked sa nieco podari tak ano. Dokonca som pre kamosky robila aj domace kurzy varenia. A teda neviem odfotit taku selfie, ze by som to isla davat neviem kde. Mozno tvar, ale inak nic moc. Takze nez by som ja nejaje schopne nahotiny nafotila..😂

sofiia87
23. apr 2020

Tiez poznam taku. Plny instagram polonahych fotiek a mnozstvo komentarov od nadrzanych chlapov. Ja by som sa v kazdom pripade nevycapovala v ziadnych lascivnych pozach na internet, pride mi to ako velmi cudny sposob dvihania si sebavedomia 🤷‍♀️ A mojmu muzovi by to tiez vadilo predpokladam, myslim ze kazdy normalny chlap by s tym nebol v pohode

brna1989
autor
23. apr 2020

@janinah veď to aj ja, rada pomôžem, poradím skúsenosťou, dokonca darujem oblečenie, pretože mám svokru , ktorá nám šije oblečenia pre nás ,aj deti.mohla by som na tých kúskoch zarobiť pekné peniaze,ale nezarabam.radsej darujem.urobi mi to radosť.ale tak isto sa nebojim priznat, že som na sociálnych sieťach a len neradim a nepomáha,ale si aj rada len tak prezeram fotky a diskusie, príbehy , čo ďalších nebavia.a nebojím sa to povedať, pre teba zbytočnosť, pre mňa relax.
Som rada , že si sa zapojila svojim názorom 👍👍

kiki68
23. apr 2020

@nika_m zase tie baby tym aj zarabaju casto. Mne po normal zahalenych fotos na IG dosli ponuky fotit to a ono a ze tie produkty im takto propagovat. Ale prebiha s touto karierou uz som v dochodku 😀 ale mozno z toho na ta dotycna peniazky

brna1989
autor
23. apr 2020

@kiki68 áno jasné, veď ona kľudne môže mať platené partnerstvo s firmou, to až tak do hĺbky neviem.mne len šlo o to, že z jej príspevku bolo jasné, že manželovi to neprekáža, či aj vašim polovickam to je jedno/im to vadí.
Téma len tak na pobavenie.

janickacrazy
23. apr 2020

@brna1989 tak ked dostane zato keše a manželovi kúpi dačo fajnové, tak mu to asi nevadí 😂

brna1989
autor
23. apr 2020

@janickacrazy záleží na uhle pohľadu 😆🤷 no my sme teda puritani v tomto ako vidím 😆😆

nika_m
23. apr 2020

@brna1989 no ja ju sledujem len asi ten posledny rok od kedy je mamou :D som pozrela teraz aj jej starsie fotky a mala tam par takych ale tato urcite bola najodvaznejsia nakolko to pradlo by som ja zaradila uz pomaly k erotickemu :D a este k tomu ten popis, cize vsetci vieme aku mali napln prace najblizsie hodiny,kym im dieta spalo 😅😅 ale tak asi jej manzel je s tym ok no 🤷😅

nika_m
23. apr 2020

@kiki68 no ved ano :Dkazdy si zaraba ako vie 😅😅 ja na to nemam zase postavu tak pri takych fotkach si len povzdychnem ako dobre dana zena vyzera a idem dalej 😅

derdia
23. apr 2020

Podla mna kazdemu normalnemu muzovi by to vadilo ...a taktiez kazda normalna zena sa nepotrebuje pretrcat na intenete...a hyckaj si tam sebavedomie.Su ludia,ktori wi sukromie nechrania a su ludia,ktori si ho chrania....a nechcu aby ti druhi o nich cokolvek vedeli.
Boze moj....ze nech sa pozru co ma doma...vdakabohu,ze ja takeho chlapa nemam a nechcela by som ani zadarmo!

arcenciell
23. apr 2020

@nika_m kto to je ? 😁😁

kittykat22
23. apr 2020

@brna1989 mne je uprimne jedno ake fotky si davaju zeny na insta. Spodne pradlo, dekolt, ritky - ak dobre vypada preco nie. Rozdiel ale je, ze zeny to pridavaju casto preto, lebo sa citia pritazlive a chcu ukazat inym zenam, ze su krasne, ziadane a vysportovane a v zivote svojim sposobom uspesne. Problem tu je, ze tie fotky casto skoncia v ociach muzov, ktory si po ich prezerani maju uplne ine myslienky ako obdiv 🙈🙈 A to si myslim, ze im vobec nedochadza. Zeny budu mat asi dost cast aj ine ako obdivne a pochvalne myslienky 🤔 😀 Mne vadi prezentacia na soc. sietach len vtedy, ked matky pouzivaju svoje deti k predaju a promo veciam a promo kojeniu 🙄