Pekny vecer,je tu niekto kto ma manzela vojaka z povolania a uz mu skoncila vysluha?
Mojmu manzelovi uplynula max.doba sluzby na hodnosti v 31.7.2009
Chcem sa opytat ze kedy mu priblizne maju vyplatit odchodne a vysluhovy dochodok?
Dakujem za info 🙂
spravna lehota na vymeranie davok soc. zabezpecenia. je 30 az 60 dni od dorucenia vsetkych dokladov na VUSZ v BA.
takze ak ste vsetko odoslali resp. dorucili osobne na spominany urad ( je tam personalny rozkaz o skon. PP, prehlad prijmov, ziadosti... atd. / tak potom oni maju lehotu najviac 60 dni na rozhodnutie.. tak si skuste overit ci je vsetko v poriadku odovzdane.. a preco este nerozhodli.
kontaktujte tento urad v pripade nejasnosti.. www.vusz.sk
teraz po tej restrukturalizacii a zmene struktur je mozne ze sa im toho nahromadilo vela... ale isto je treba si overit ci maju vsetko.. aby mohli rozhodnut...
maznacik ide o to ze im manzel kazdy tyzden pisal e mail po dvoch mesiacov mu pracovnicka zavolala ze mali pokazeny pc a nemohli ho kontaktovat ale ze problem je aj v tom ze mu zmiesali tie papiere,lebo on sa ozenil a tam kde pracoval nedali vediet do nitri ze si zmenil bydlisko takze z nitri tie papiere dostala druha pracovnicka a ze iba teraz tie papiere dali dokopi
Tak nevieme ze este kolko ma cakat na vyplatenie odchodneho a vys.dochodku.
oficialne to je 30 az 60 dni po doruceni a skompletizovaní ziadosti
Myslis to tak ze zasa ma manzel cakat tych 30 alebo 60 dni?
Manzel nahlasil zmenu bydliska na personalnom oddeleni a oni nedali zmenu na financne oddelenie.Takze na papieroch ktore posielalo finacne ze vraj bola stara adresa a dostala to ina pracovnicka na VUSZ.Manzel ked odchadzal vsetko podpisoval na personalnom oddeleni a oni posielali vsetky papiere takze nevieme ako sa tam zobrala stara adresa.
priatel je vysluzili colnik tiez pobera vysluhovy dochodok ale neviem kedy a co ako lebo uz je tak zo par rokov. 😀
Pockam este tyzden a ked nebudu posielat nic,tak tam pojdeme osobne.
Keby sme mali nieco platit my tak uz by nam od rana do vecera vyvolavali,ale ked musia platit oni tak s prepacenim se.u nato
A to ze tam maju bordel ja za to nemozem 😠
No konecne odpisali mi na e-mail ze manzelovy do konca buduceho tyzdne vyplatia odstupne aj dochodok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Aspon nejaka dobra sprava 😀
a tvoj muž odišiel dobrovolne či mal odslúžených 15 rokov a odišiel do dôchodku,lebo mu nepredlžili záväzok?...kolko vychádza odstupné -na akej hodnosti bol?...ak nechceš verejne,napíš mi prosím IP 😉
bodka manzel mal odsluzenych 16 rokov a 6 mesiacov,presne tak nepredlzili mu zavazok a ani mu neponukli ziadnu inu pracu,on bol catar
A ze kolko mu vychadza odstupne este nevieme,lebo az nabuduci tyzden dostane rozhodnutie o priznani vysluhovych dávok.Potom Ti dam vediet.
Dnes sa mi spalo aj trosku lepsie 😀
ahoj sme v tejto téme
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
skús poprosiť Dupinku 😉 ...v tej téme alebo cez IP jej napíš