Odčervenie psa

13. okt 2023

Dobry den, prosim, mam psa, ktory ma nieco cez 30 kg (31, mozno 32). Trosku pribral 😀 Potrebujem kupit tablety na odcervenie. Doteraz som mu davala tri tablety na 10 kg (vzdy mal do 30 kg). No kedze ma viac, uvazujem, ci by som nekupila tabletu, ktora je do 35 kg. Mozem ho tym predavkovat? Dakujem.

0silvia0
13. okt 2023

nepredávkuješ ho, pokojne môžeš

luccija
13. okt 2023

Môžeš dať ja vždy poviem magistre a tá mi poradí.Aj tak je najlepšie zaniesť k veterinárovi stolicu na rozbor minule mi hovoril, že sú pliagy neviem názov a to by som liekmi z lekárne v takom dávkovaní neznicila

gejb
13. okt 2023

@luccija ja som tak raz povedala v lekárni ze chcem tabletu pre 20kiloveho psa, dala 2x35 kg s tým, že mám dať obidve naraz 🙈 všimla som si to až doma keď som študovala leták...

jaga18
13. okt 2023

Mne veterinár povedal, že radšej viac, ako menej. Vraj neuškodí, netreba sa báť. Horšie by bolo, keby je to menšia dávka.

julinka65
13. okt 2023

mozes tak, alebo daj tri a pol tabletky. ked je rozdiel dve tri kila, tak ho isto nepredavkujes.

marsmykkok
13. okt 2023

Inak najlepšie je kúpiť na veterine, kde majú evidenciu čo kedy dávali. Lebo tie tabletky majú rôzne účinné látky a v lekárni často natrafíš len na jeden druh a značku...