Od smrti mojej maminy sa mi dejú divné veci

lisacka1
9. mar 2024

Ahojte nesmejte sa mi už je to rok od maminej smrti a deju sa mi občas divne veci môže to byt tým že jej manžel jej neurobil pohreb ?ziadnu rozlúčku ? My sme chceli no on nechcel dal ju iba spáliť a nič viac môže sa trápiť že nemala žiadnu rozlúčku?:(dakujem

lenicka999
9. mar 2024

A čo si priala mama?

lisacka1
autor
9. mar 2024

@lenicka999 tak spáliť ale podľa mňa pohreb ma mať každý nejakú rozlúčku aspoň

klementinka58
9. mar 2024

ved civilny pohreb musel byt

jazula
9. mar 2024

Podľa mňa zosnulej už nechýba nič, ale tebe tá posledná rozlúčka chýba k tomu, aby si situáciu spracovala a uzavrela…a tak niečo, čo vybočí z radu prisúdiš mame… Pohreby sú podľa mňa pre pozostalých, aby sa rozlúčili a túto príležitosť si nemala. Zájdite s niekym blízkym k hrobu a rozlúč sa…

jazula
9. mar 2024

Alebo pod rozlúčkou myslíš kar (posedenie v reštike)?

januska12323
9. mar 2024

Rozlúčku musela mať, ak si veriaca daj odslúžiť omšu a rozlúč sa s ňou.

lenicka999
9. mar 2024

@lisacka1 možno chcela iba spáliť a nemať žiadnu rozlúčku a jej manžel to vedel preto to tak spravil. Jej rozhodnutie by som akceptovala. Ak s chceš rozlúčiť ešte ty s nou tak sprav ako @jazula píše.

zuzanka.zuzu
9. mar 2024

mama to bola koho? tvoja či mužova? a komu tak strašne ublížila že ani pohreb nemala?

thoughtfulweirdo
9. mar 2024

Pohreb je pre pozostalých, nie pre zomretého. Myslím to v tom najlepšom význame, mame už je naozaj jedno, akú a či vôbec rozlúčku mala. Mysli teraz na seba, skús porozmýšľať, čo by tebe pomohlo uzavrieť to. Prajem veľa síl, smutenie je ťažké.

slavomira236
9. mar 2024

@lisacka1 moja si zela iba spalit a popol rozsypat do zahrady

luccija
9. mar 2024

@klementinka58 prečo by musel byť?

dzulli1980
9. mar 2024

Ja si skôr myslím, že Ty to nemáš v sebe vysporiadané ...

tanyan
9. mar 2024

Môžeš sa s ňou rozlúčiť aj sama, aby si v sebe uzatvorila oficiálne túto kapitolu. Môžeš dať za ňu aj odslúžiť omšu, ak máš pocit, že to pomôže.

deti95060810
9. mar 2024

@klementinka58 nemusí byť žiadny pohreb..ani cirkevný ani civilný...
jednoducho telo len spália bez rozlúčky...viem o takých pohreboch.

macekovam
10. mar 2024

@lisacka1 neviem si predstaviť ze by niekto takto rozhodol o mojich rodičoch.. Kde ste boli vy? Tak urobte poslednú rozlúčku... Ako sa patri

mnamko
13. mar 2024

@klementinka58 nemusel byť,teraz zomrel mamin brat a dali ho len spáliť,bez rozlúčky na cintoríne