Od koľkých rokov sa platí komunálny odpad za deti?

mius28
11. apr 2015

Viete mi náhodou poradit?? Potrebovala by som vediet, od kolkých rokov sa platí za deti komunálny odpad ?? Kedy to treba nahlásit mestu ?
Za každú odpoved vopred ďakujem 🙂

janinah
11. apr 2015

od narodenia,však aj plienky sú odpad 😉 ....ale nie som na toto odborník

beatkazvenuse
11. apr 2015

Od narodenia a nahlasit to treba hned po narodeni. Matrika posiela do miesta trvaleho pobytu oznamenie po vydani rodneho listu. U nas sa plati od narodenia.

veronikakostka
11. apr 2015

Ahoj my sme platili za malého hned po narodení.Z mesta nám ihned poslali šek na úhradu.

katrinka8
11. apr 2015

U nás sa nenahlasuje nič, automaticky po prihlásení dieťatka na matrike si to matrika posúva na Mesto a z mesta nám prinesú podklady na platbu. Pri dcérke (narodená začiatkom júna) sme platili hneď po narodení, resp. ešte v júni. Synček (narodený koncom novembra 2013) sme platili až v nasledujúcom kalendárnom roku - čiže za rok 2013 už nie.

tjaden
12. apr 2015

ahoj ani my sme nič nenahlasovali a jo platí sa o dnarodenia

andula77
12. apr 2015

Ked bol manzel este v novembri 2014 prevziat rodny list, rovno ho poslali do pokladne kde mu nauctovali 3 eur - zostavajucu sumu do konca roka 2014!! Bola som z toho v soku, ale tak to proste funguje...len ma ide rozthrnut ked vidim ako ludia vyhadzuju odpadky len tak na zem a este povedia, ze chybaju kose....no, ale to je na inu temu

zuna89
12. apr 2015

ako Ti baby píšu - od narodenia, náš malý sa narodil teraz v septembri a doplácali sme za oktober, november a december iba alikvótnu čiastku a za 2015 už celú. a u nás si to vyriešila matrika.

ivet1371
12. apr 2015

Od narodenia

bonaqa2013
12. apr 2015

U nás sa platí od narodenia, netreba ani nič nahlasovať - na Obecnom úrade už vedia že sa narodilo decko, oni si to už len skasírujú.....

m_ij_ka
12. apr 2015

od narodenia

eeffka
12. apr 2015

Kosice, od narodenia, treba nahlasit

katykis
13. apr 2015

U nás sú na úrade sú veľmi pohotoví, hlavne keď ide o platby občanov. Hneď po narodení nám prišlo oznámenie, že je treba platiť. Nič sme nemuseli nahlasovať.