Ahojte, rád bych vás poprosil o radu. 🙂 Máme 1-roční dcerku a má sestra mi říkala, že by jí ráda pořídila náušničky, ale není si jistá z jakého materiálu a jestli vůbec se mohou propichovat uši takto malým dětem. Co myslíte?
Sestra dala neterke náušnicou este v porodnici, je zdrav.sestra.
Dala som jej nastreliť keď mala cca rok. Mala nastrelené cca 3 mesiace a potom sme dali zlate.
My sme davali nastrelovať po 6 mesiaci, po 2 ockovani. Nausnice jej dala lekarka- chirurgicku ocel- tu totizto telo vie najlepšie prijat. Po 3 mesiacoch sa mozu zmenit.
Dcéram som ich dala,ked už same chceli,to mali asi 10-12rokov,nič sme nezmeškali...a to uši vtedy boli moja práca...
Děkuji všem za rady! Nemáte tip, kde bychom našli vhodné a kvalitní náušnice? Velmi se nám líbily na russo.sk jednorožci, ale to je stříbro a prý jsou až od 3 let...
My máme náušnice od mesiaca.... Zlaté.
Mojej som dala asi v 6tyzdnoch..u usneho lekara .nastrelil klasika nastrelovacky(unho zakupene).asi po 2 tyzdnoch som vymenila za strieborne.zlato sa mi nepaci.
Děkuji všem za tipy! Už jsme se sestrou našli perfektní. Přeji krásný zbytek dne 🙂
@lukasslu ked dieta uz dokaze sediet, tak mu bez problemov nastrelia nausnice (mojej dcere to nastrelila pediatricka), tie nastrelene sa po 8. tyzdnoch vymenia, my sme dali zlate. Takze v roku bez problemov a material si musite rozhodnut sami. Ale nie je to nutne, nemusi mat kazde dievcatko nausnice.