Od akého veku ste cestovali s bábätkom v autobuse?

lumimi
13. mar 2011

Od kolkých mesiacov ste cestovali s bábatkom v autobuse, bez kočíka a na krátku vzdialenosť, do 15 min.

zuzanockamt
13. mar 2011

@lumimi ja som isla s malym, ked mal 5 mesiacov, bol v satke alebo v manduce a bez problemov

latvia
13. mar 2011

ako 5 mesacny so mnou cestoval 3 hodiny busom do prahy a z prahy lietadlom do KE v satke, v decembri 😅

happy8051
13. mar 2011

natalka mala tri tyzdne, a uplna pohoda, celu cestu prespala

zara248
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ela2710
13. mar 2011

ahojky, my sme sli s kocikom kuknut maminu ako dvojmesacny, maly celu cestu prespal, s autobusmi nema ziaden problem, hlavne nech je napapkany, prebaleny a je spokojny 😉

bubelko
13. mar 2011

prvy krat som isla so starsim ked mal 6 mesiacov - lietadlom zurich-vieden. bol v kociku - uhadala som si velky kocik v decembri. s mladsim som letela prvy krat tu istu trasu, akurat mal 5 mesiacov, kocik som nebrala, bol v nosici, isli sme vlakom na letisko, bol to v podstate celodenny vylet. bolo to uplne v poho. deti zvladaju castokrat cestovanie lahsie ako my rodicia. a ked su starsie, beru to ako dobrodruzstvo. netreba sa vobec bat 😉

egyptanka
13. mar 2011

obavam sa ze @lumimi to nemysla, ze kolko ste cestovali a ako (lietadlo a tak), ale odkedy ste isli same autobudom s dietatom, ktore je schopne samo kracat, bez toho aby muselo sediet v kociku ci v nejakom nosici.

Ja som zacala cestovat MHDckou k mame (to je tych 15 minut), ked mala zacala chodit, jej chodza bola ista, mala som istotu ze nebude odbiehat, takze tak cca 15-16 mesiacov, sedela vedla mna na sedadle alebo na mne, bola spokojna, ze cestujeme a nemusi byt v autosedacke. Teraz ani za autobusu nechce vystupit.

sue
14. mar 2011

My sme chodili autom od narodenia, busom, elektrickou, vlakom, lietadlom, lodou od 5.tyzdnov - skor nebola prilezitost 🙂

drobik1
14. mar 2011

my sme chodili s malym od aso 1 mesiaca busom k mame do ba..a v pohode prespal celu sestu..aj teraz krasne vydrzi a super sedi.. 🙂

miskinadamko
14. mar 2011

podla mna je to individualne.ked je niekto odkazany len na autobus tak si velmi nenavybera. ja osobne by som ale nanastupila s malym babom do preplneneho autobusu.

maca_p
14. mar 2011

so 4 mesacnym 1x letecky - tam v pohode, odtial cely let prereval
v tom istom veku 1x vlakom - ziapal pri kazdom otvoreni dveri (taky podtlak ako hydraulika alebo take cosi, neviem to vysvetlit, ale vydavalo to hluk), elektrickou - to v pohodke
a mal skoro 2 roky ked sme sli autobusom - tak to neobsedel ani minutu...

kejtty
14. mar 2011

my sme necestovali autobusom este ani raz 😀

atrami
14. mar 2011

Autobusom od malinka, ale len s kočíkom. Inak vydržali sedieť, ak nebol autobus preplnený, to potom vreštali na plné hrdlo.