Očkovanie šteniatka

sajinkaa
14. jan 2024

Ahojte, mám 4 mesacne šteniatko, očkovane, cipovane ešte u predošlého majiteľa. Už si doma zvykol, je tomu mesiac teraz. Idem mu nájsť vlastneho veterinára. Vedeli by ste mi poradiť, kedy by mal podstúpiť ďalšie očkovania a pod. Môžete napísať aj konkrétnejšie, ako ste to mali so svojimi psíkmi. Ďakujem.

stellarstar
14. jan 2024

@sajinkaa ja som chodila raz ročne potom, ale to ti vet povie

colsami
14. jan 2024

Vsetko zavisi od toho ake ockovanie to 4mesacne ma realne za sebou a na zaklade toho vies ci este nie o treba alebo kedy dalsie. Ked ukazes ockovaci preukaz veterinarovi, hned Ti povie kedy a co je treba.

medda_beda
14. jan 2024

Mali sme v očkovacom preukaze dátum očkovaní.Chovatelia s ním boli na očkovaní a potom sme už išli my v dátum ktorý tam vet napísal.

lilyianka
14. jan 2024

@sajinkaa ja len takú menšiu radu. Do veku polroka šteniatko treba raz mesačne aj odčerviť.

My sme si priniesli domov 8 týždňové šteňa, do 2 týždňov absolvovalo očkovanie a o 2-3 týždne ďalšie. Čiže tvoje by malo mať už všetko. Avšak nech máš istotu,ukáž preukaz veterinarovi a on ta usmerni.

katkaseiner
15. jan 2024

najdi veterinara a ten ti najlepšie poradí, naplanuje, da termin. My sme vobec nevedeli co a ako ale bolo nam povedane, nech co najskor najdeme šteniatku veterinara na preockovanie a ona uz potom s nami vsetko riesila. Dokonca nase šteňa malo aj dost zdravotnych problemov, takze sme boli sa ukazat niekoľkokrát