Viete mi niekto povedať skúsenosti, ako očistiť so zlym úmyslom darované peniaze? Dostali sme veľkú sumu, avšak od vtedy máme v rodine len zlo. Prosím nejaké rady...
@stellariaaquatica
Alebo skúsiť darovať ďalej 😂 ??
@stellariaaquatica Ak mi z toho dáťe 10% vám tie peniaze očistím pomodlím sa a budú očistené.
@smile32833 😃
daj to na charitu, tebe sa problem vyriesi a zle peniaze budu donutene niekomu pomoct
@stellariaaquatica Ako sa dá so zlým úmyslom darovať veľká suma peňazí?
@stellariaaquatica užij si tie peniaze a vykasli sa na hlúposti
Dačo kúp za všetko, potom to predaj a už budeš mať iné peniaze 😀 keď ich prepereš tak sa očistia či? 😀
premenit zle peniaze na veci, ktore ti urobia radost - potlacis zlo. Zrejme to co sa stalo v rodine nie je ucinok prekliatych penazi, ale velkej sumy ako takej - peniaze menia charakter
to verite takym poveram?
ale no. Peniazom nic nie je. Ak mal niekto zle umysly pri darovani, ci ich dal manipulacne, jeho vec. Vy ich s kludom pouzite, a kludne dajte aj cast na charitu, ale nie preto aby ste peniaze ocistili, lebo aj to je vas sebecky umysel. Ale skratka preto, ze niekomu chcete zo srdca pomoct.
a problemy v rodine si rieste bez tych povier...tym manipulujete jedine samych seba.
@stellariaaquatica mozes povedat ake zlo mate odvtedy v rodine?
nezištne darovať na dobrú vec aspoň časť z nich 😉 neexistuje aby si to niekto "tam hore" nevšimol ak to ozaj urobíte s dobrým úmyslom
@h2 pretože nám ich darovali svokrovci ktorý nás ignorovali niekoľko rokov. Zrazu majú potrebu sa nám líškať. Je to obrovská suma viac ako 5000 nedá sa to len tak minúť. Mám pocit že si nás chcú tým "udržať" resp pripútať, ostatné deti majú v zahraničí. Vidím v tom len zlo. My sme na tom finančne zle ale nikdy nám nič nedarovali
@monnci2226 manžel vraví že to sú "jeho" peniaze, začal míňať peniaze a správať sa sebecky. Že on nás nepotrebuje a vykrikuje rozvod lebo sa cíti "pri moci"
@stellariaaquatica oo to nie prekliate peniaze ale sa ukázal charakter tvojho muža
@stellariaaquatica Opusti svojho muža je to idiot.
@stellariaaquatica pri 5000 eurach veľmi skoro dojde moc....
@stellariaaquatica zaplať dovolenku a je po peniazoch. Muž práve ukázal svoju pravú tvár
peniaze odkrývajú charakter...
@stellariaaquatica manzel toto mal vzdy v sebe. Peniaze to vytiahli von. To je sila penazi/moci (staci, ze je na takmer dosah, sanca, ze by to bolo tvoje, nemusi ti ani este patrit). Ukazu charakter v plnej krase, ktory sa dovtedy skryval za pravidlami moralky a slusnosti.
Toto nemeni ludi, ani nikoho nepreklaje. Iba ich to odhali, aki naozaj su.
Ocistit cimkolvek, modlitbami, posvatenim, nic z toho z neho neurobi lepsieho cloveka. Ak sam si neuvedomi svoje slabiny a nezabojuje s nimi.
Problem je v tvojom muzovi, nie v peniazoch.
Btw. 5000 eur sa rozkotula rychlejsie, nez si myslis. Je to mala suma.
Ale o to lepsie. Jemu aspon rychlo sklapne. A bud pochopi, alebo sa bude hadzat o zem ako decko, ktore sa rozmaznalo.
Ty ho zas uvidis v plnej parade nepriklasleneho. A mozes sa rozhodnut, ci s takym clovekom vazne chces zostarnut a mozno byt raz na neho odkazana.
@stellariaaquatica nema to byt aspon 50000? Lebo teda 5000 nie je horibilna ciastka ,ze sa "neda" minut
@stellariaaquatica no veru na vine nebudu peniaze ale manzel ukazal charakter. mrzi ma to ale tu asi nepomoze ziadne ocistenie penazi. tie za to nemozu. skor som cakale ze nejake choroby alebo nehody sa vam deju.
@hanka50 tak, ak su ludia nauceni pretlkat sa so 600 eurami v niektorych lokalitach, tak 5000 eur im pride, ze z toho by mohli zit rok a neist do prace.
Ale v skutocnosti je to v dnesnej dobe mala suma a rychlo sa minie. To zistia.
@stellariaaquatica tak ja som cakal sumu 100k a viac,ty pises o 5k,chapem,ze pre niekoho je aj 1000€ vela,ked ich nema,ale pozri sa na to realisticky,keby nemali,tak by nedali,pokial vam peniaze pomôzu preklenut,zle casy,tak ich prijmite a pouzite na co potrebujete.Pokial nie si zmluvne zaviazana,dakou protisluzbou,tak to neries.Lachko prisli a urcite,lachko odidu😉
5000 je vela? Vsak to normalne ulozte na bezny ucet a zite akoby ste ich mali odjakziva. Vzdy sa nieco pokazi alebo treba na nepredvidatelne vydavky. Tak uz budete mat prave na to.
@stellariaaquatica si sa sekla možno .. 5 tis sa nedá minút len tak ? . Daj mi 10 minút a miniem ich 😂🫣 . To máte akurát na rodinnú dovolenku , alebo nejakú opravu na dome ...
Prípadne šup s tým na investičné sporenia ,aby sa zhodnotili .
@stellariaaquatica povedz mužovi, nech si s tými peniazmi robí, čo chce, že ťa nezaujímajú. Rovnako ako svokrovci. Úplne na ne zabudni. Tak ako doteraz. Neboli. Nie sú. A si očistená. Ako s touto informáciou naloží tvoj muž, je už na ňom. Ak začne rozprávať o peniazoch, len mu povedz neutrálnym hlasom, zlatíčko, prepáč, vôbec ma to nezaujíma, to nie sú moje peniaze. Či sa odkľaje aj on, to ti neviem zaručiť, ale ty máš celkom slušnú šancu. Len musíš zabudnúť na to, že nejaké peniaze vôbec existovali.
@stellariaaquatica posles mi ich na ucet a ja ti poslem symbolicke euro naspat. Do roka sa ti to euro znasobi milionkrat. To bude odmena za tvoju odvahu verit cistym silam a vzdat sa nacas bohatstva.
@stellariaaquatica vrátiť ich ?